CONTEST BEST HEADER EVER!!!

Pantang nampak perkataan CONTEST secara automatiknya aku nak join. Mencuba nasib...kalau ada rezeki menang, syukur. Kali ni punya contest datangnya dari blogger Fazreen Fathil pemilik blog Thinking not dreaming. klik la kat link merah tu ye untuk tahu lebih lanjut mengenai syarat-syarat join. Contest kali ni cukup best sebab aku baru je siapkan header sendiri so tiba-tiba ada pulak contest ni memang sesuai beb.





Di atas ni banner contest encik fazreen dan di bawah ni pulak header yang aku cipta baru-baru ini.





Simple je kan? tapi aku suka. Korang semua jom join contest ni okeh. Aku tahu korang memang ada header best dan gempak. Semoga aku ada rezeki. Amin..

10 comments:

  1. ouh tidakkkkk!!! kenapa ade kete dla kat header dani???
    gud luck dear..nice la header tu^^

    ReplyDelete
  2. @d_La: hahahahahaha. sesuka hati je kata itu kereta dyla eh. penat kumpul duit buat loan. dush2!

    terima kasih.harap2 ada rezeki :)

    ReplyDelete
  3. @melly : terima kasih. semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  4. @hana nabihah : thank you :) hana dah join ke?

    ReplyDelete
  5. simple header but nice and unique. best of luck

    ReplyDelete
  6. Hey,jum join contest.Ada hadiah best

    http://thisnotyours.blogspot.com/2011/06/wohoo-jom-join-contest.html

    ReplyDelete
  7. @aflina affandi : menurut perintah :D

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah