Terms and conditions

Please make sure that you have read these terms and conditions before placing an order. 


 STATUS : CLOSED



Wedding Illustration (caricature)



Normal Price :
 RM30/illustration

including :
- flower bouquet
- props
- pattern, beads
-veil etc.




 Fashion Illustration (Single)

Normal Price :
Plain clothes
 RM20/illustration (adult)
RM10/illustration (baby/kids)


Pattern clothes
 RM25/illustration (adult)
RM15/illustration (baby/kids)

 example : illustration number 1 and 2.









Illustration (Couple)
Wedding/ engagement / etc

Normal Price :
 RM25/illustration (adult) x 2 illustrations

Total : RM50


including :
- pattern clothes
- prop etc.


 





*If you wish to cancel an order, please note that payment is non refundable unless I couldn't complete it on schedule.



Payment
After you have confirmed the order, kindly made the payment through Maybank/Maybank2u.



I accept payment via Paypal with a verified account number or Western Union Money Transfer for international customers to my email at ckecikcomeldani@yahoo.com.



Proof of payment

Please scan or screen shot your bank transfer details for proof of payment.



Cover up
Woman illustration :
-Hijab
-Covered (chest, hand)
-Thick enough so that is not transparent

Man illustration:
-Covered from belly button to knees


I will send you the illustration of what I have done following your requirements in png format (softcopy). 

The process may takes about a few days or a week (maybe more) depends on my schedule because this is only my part time job. 




Contact me at

Email : nurdaniub@yahoo.com
Instagram : @nurdaniub



Orders will be entertained through emails only. 


    40 comments:

    1. comelnyaa yg liza razak nye tuu! <3

      ReplyDelete
    2. suka karikatur awk....ya...melukis memerlukan mood..heee...

      ReplyDelete
      Replies
      1. kalau mood takda memang susah. ke laut atau mungkin karam

        Delete
    3. Lima tempahan tu semuanya dah bayar deposit ke belum Dani?

      Mungkin masing² sibuk, tak sempat nak reply email.

      Aku pun nak try order dengan kau la satu hari nanti Dani. LIKE ur style! ;)

      ReplyDelete
      Replies
      1. semua kena bayar penuh sebelum dapat lukisan. boleh minta balik duit kalau aku tak dapat siap ikut jadual.

        nanti order la ya.hehe

        Delete
      2. nanti ko dah nak kahwin ke apa ke, tempah la dengan aku eh.hehe thank you!

        Delete
    4. *Terkejut aku tengok jumlah tiga ghatos tu tadi hihihi

      ReplyDelete
    5. nak tempah lah satu masa nanti :-)

      ReplyDelete
    6. harga tersangat okey.. sb hasilnya superb.. kdg2 tak tahu nk fit harga brape.. men bedal je

      ReplyDelete
      Replies
      1. dulu pun tak tahu nak letak macam mana. rasanya dah cukup ok.hehe

        Delete
    7. Salam Nurdani..
      Cantk lukisan awak..So sweet ;)
      Ermm,mcmane yer awk asah bakat melukis?? Thankz..

      ReplyDelete
      Replies
      1. dari dulu minat melukis. nak asah2 ni dengan izin Allah,saya praktis hari-hari

        Delete
    8. kak, cmne nk kreditkan lukisan kt blog akak?

      ReplyDelete
      Replies
      1. letak link blog akak dalam entri tu je. lagipun nanti senang akak terjah blog balqisfz

        Delete
    9. dani nati dh bk order cpt2 hupdate kt blog taw =)

      ReplyDelete
    10. dani.. nk tempah sekarang la.. boleh x? plsss...

      ReplyDelete
      Replies
      1. kalau dah buka, boleh terus tempah. tapi kena cepat :)

        Delete
    11. saya berminat nak tempah..boleh ka?

      ReplyDelete
    12. Dik...akk nk tempah doodle cumel...boleh la....dik...

      ReplyDelete
      Replies
      1. kalau buka nanti, boleh start tempah dengan saya

        Delete
    13. Dik...akk nk tempah dik....boleh la dik ek....

      ReplyDelete
    14. Replies
      1. tak hebat mana. boleh sikit2 je ha :)

        Delete
    15. nak order tapi x reti nak pakai email :P , hahaha , tak layan email2. boleh PM saya kat fb https://www.facebook.com/yellow.mania.cerewet94?ref=tn_tnmn

      ReplyDelete
    16. sorry ! komen yg kt atas ni komen saya :D silap masok akaun

      ReplyDelete
    17. saya mau pesan di buatkan kartun boleh tidak ?

      ReplyDelete

    komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

    Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah