Buku Ibu Ajarku Jawi

Assalamualaikum. Beberapa bulan lepas aku ada terima job buat cover buku kanak-kanak iaitu Ibu Ajarku Jawi. Buku ni keluar di pasaran akhir tahun lepas, dan baru hari ni nak buat story dekat blog. kakaka.


Buku siri membaca cepat jawi bersistematik dan efektif ni dah berada 18 tahun dekat pasaran. Sambutan pun memberansangkan sebab mudah dipelajari.














Ada 7 siri sesuai untuk kanak-kanak berumur dari 4 hingga 7 tahun untuk menguasai bahasa jawi. Apa yang menarik dalam buku ni ialah, ada banyak gambar-gambar berwarna so boleh tarik minat kanak-kanak nak baca and ingat. Buku-buku ni aku bagi kat anak buah aku umur 4 tahun. Seronok tengok dia baca.


Selain di mana-mana kedai buku, anda boleh juga dapatkan set (7 siri) ini melalui online


9 comments:

  1. Buku belajar jawi untuk orang dewasa tak ada ke? *batuk batuk batuk*

    ReplyDelete
  2. Tahniah dani..hasil karya dani makin berkembang :)

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum dani.

    Tq for the wish. Hurmm..dani pun dah jarang update kan..samalah..semakin sibuk dgn aktvti harian..ye ye je ak ni kan,hahaha

    Tahniah dani..semoga makin mencurah2 rezeki ya.. ^^

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah