Video tutorial doodle baju kurung girl

Seperti biasa aku akan tunjukkan korang cara buat doodle melalui video. Harap dengan video ini korang boleh nampak cara aku menghasilkan seekor seorang doodle perempuan yang muslimah berbaju kurung. h.





Harap korang faham dan semoga pelajaran hari ni akan membuatkan korang berjaya buat doodle menggunakan excel. Aku ni tak la pandai sangat nak bagi tutorial so setakat tunjuk mana mampu je ye. Aku bangga la juga sebab ada bloggers yang buat tutorial excel ni dan kreditkan kat aku. I
tu tandanya diorang pun berminat menggunakan excel dan berjaya mengaplikasikan dengan baik. Tahniah. Banyak jugak refferal daripada bloggers lain untuk blog aku ni. Semuanya berkaitan excel. Terima kasih.


p/s: cara save lukisan. klik salah satu shape - ctrl+A - right click - group - copy paste di paint - save as jpeg.

17 comments:

  1. bagus tuto nie..
    nanti apit cuba plak guna excel..
    nampak lagi mudah dan cepat kan..
    thanks taw..

    rakam guna hp kamera ke?
    kenapa x guna software capture screen video?

    btw..nice tuto..peace!

    ReplyDelete
  2. @hafizzi : haha.guna handphone je.cikai gila cara rakam.kah2. software cpture screen video?? owh...guna yang tu ke? alamak..baru tau.terima kasih bagitau.senang la sikit nak bg tutorial.jelas.hehe

    ReplyDelete
  3. @nin : uik? jangan sebut seksi..geliiii.haha

    ReplyDelete
  4. bagus tuto ni. ada suara yg menarik hahaha

    ReplyDelete
  5. adam aku sokong ade suara menarik kat sini :)

    ReplyDelete
  6. best lah suara dani. suka dgr. sweet je tau. heheheh.

    sgt teringin nak wt dudel yg dani ajar. tapi laptop ni xde microsoft office. jadinye, xde la excel. sobss. =.=

    ReplyDelete
  7. oi!!! haha,
    aku tgk kau buat senang jek..apsal time aku buat, hancur dah....

    ReplyDelete
  8. @fi : double ggggrrrrrrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  9. @mrs.farhan : masukkan la.nanti boleh praktis buat doodle :)

    ReplyDelete
  10. @fishyfasha : haha.buat kena tenang

    ReplyDelete
  11. suara sis sgt lembut ayu je..sukenya.. muka pon cute..opps...ehehe..

    ReplyDelete
  12. @alya : (sedang mengepit hidung bagi mengelakkan kembang.agaga)

    ReplyDelete
  13. salam..dani..cane nak save tu?? save as ape yep??

    ReplyDelete
  14. @puteri mama : cara save lukisan. klik salah satu shape - ctrl+A - right click - group - copy paste di paint - save as jpeg.

    ReplyDelete
  15. Akak, saya ada try buat. Cuba komen sikit hehe http://simpledoubletriple.blogspot.com/2014/12/emmmmm.html

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah