Contest Junior Doodlyn



Sekarang ni malas nak join any contest yang ada tapi bila terjah blog Istana Cinta mengenai contest ni,terus aku nak join tanpa banyak soal. Lagipun aku suka betul lukis ni dan tiba-tiba idea datang. 


Syarat-syarat penyertaan:
1. follow blog Dya , Addy , Mia ,Thia *sebab diorang tolong sponsor
2.like page cutie pie !
3.buat entry pasal 'Contest Junior Doodlyn' dan letakkan banner sekali
4.tag dua orang dan make sure diorang tahu
5.contest berakhir pada 11 Sep 
6.contest ini akan terbatal jika kurang dari 7 penyertaan.

Status : done 











Pagi tadi pada 5 September 2011 pukul 8 pagi kak dan abang ipar aku hantar mak,ayah dan adik aku ke KLIA sebab adik aku dapat sambung belajar di Unimas Sarawak dalam bidang Bioteknologi. Flight pukul 11.30 pagi rasanya.

Jauh merantau demi mendapatkan segulung ijazah. Kawan-kawan aku pun ramai dah mula masuk balik uni. Selamat belajar dan harungilah assignment dan thesis dengan jaya. Good luck.

Dengan ini aku nak tag Syarafi dan Hafizzy.

Tarikh tutup 11 September ye anak-anak


p/s: teknik yang digunakan untuk buat doodle ni, saya ulangi..excel.sekian

8 comments:

  1. @fi : terima kasih.hehe. macam tu kemas ke? alhamdulillah.

    ReplyDelete
  2. good luck..jgn risau..mesti menang punya..aiman tak tau buat benda nih semua..good luck ok?^^

    ReplyDelete
  3. @aiman: terima kasih aiman.harap2 bertuah la den ni

    @adam : thank you :)

    ReplyDelete
  4. saya dah cuba follow step yang dani ajar... mmg mudah...cuma mula2 tu memang jari ada gagap skit laaa....aritu baru lepas pegi kursus buat database pakai excel...pepening lalat gak... thnx for toturial...blajo bende baru

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah