Save the date - 8th September 2012

ustaz dan ustazah tersohor negara
Assalamualaikum. Anda semua dijemput beramai-ramai ke rumah terbuka di Stadium MBPJ Kelana Jaya pada Sabtu ni. Semua maklumat penting dah ada dekat gambar di atas. Tapi tetap nak ingatkan, sila bawa Yasin dan sejadah.

Sedikit trivia :
  • Insya Allah akan dihadiri lebih kurang 35 orang ustaz dan ustazah sekitar Lembah Klang
  • Bebas sponsor. Tiada badan-badan yang sponsor program ini selain MBPJ bagi guna stadium
  • Telah diwar-warkan di Ikim.fm dan Sinar.fm
  • Medium pengiklanan utama ialah facebook
  • Jangkaan hadirin ialah 15,000 hingga 20,000 (insya Allah)
  • Dianjurkan oleh seorang sahaja organizer program dan diuruskan oleh sukarelawan-sukarelawan UAI

sumber : Syapik Hassan melalui facebook miliknya (antara sukarelawan yang menguruskan program ini)


Saya mengambil pendekatan untuk memberitahu program ini melalui blog untuk pengetahuan anda semua. Save the date and see you there :)

18 comments:

  1. mereka semua ptt jadikan icon..insyaALLAH

    ReplyDelete
  2. nice..himpunan ustaz/ah..julung kali diadakan..harap muda mudi dapat lebih didekati dengan cara ni:)

    ReplyDelete
  3. fuuh.. best nih... kena cari geng gak ni klu nak pegi.. takut sesat <--- jenis tak reti cari jalan.

    ReplyDelete
  4. kalo dkat da sampai da ne.. sangat2 nk pegi

    ReplyDelete
  5. teraso nak gi.
    tapi jauh la dani..

    mari ambik ambe laa..

    ReplyDelete
  6. @merahitujambu : yup. dekati mereka

    ReplyDelete
  7. @nazha anua : harap macam tu jugak. lebih baik ke majlis macam ni.

    ReplyDelete
  8. @yuyu zulaikha : jom jom lepas seminar tu

    ReplyDelete
  9. @keri ikhwan : cari geng cepat-cepat. meramaikan majlis

    ReplyDelete
  10. @yana halim : eh tak. bukan di sana. hehe

    ReplyDelete
  11. waahhhhh mcm best jer. ingat tarikh dani nk kahwin. hehehe

    ReplyDelete
  12. @kawaii dysha : takpe-takpe. kot-kot ada buat dekat-dekat tempat Dysha ke nanti. hehe

    ReplyDelete
  13. @faizfakhirin : jumpa di sana ya

    ReplyDelete
  14. @syazwan che deraman : mu dok mana le ni?

    ReplyDelete
  15. @cik tikah : haha. bab kahwin, lambat lagi. jom eh meramaikan majlis ni

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah