Nak domain??



 

kali ni aku join contest dari blog Dunia Dayat. macam biasa lah nak cuba nasib. thanks to Naem yang tag fasal contest ni. memang nak domain pun...hehe. Jom la join contest ni. kita mencuba tak salah kan? for more info JOM tengok kat bawah

Pemenang akan memenangi:
  • DOmain (.com/.net/.mobi/.org/.info) untuk blog/web anda. Boleh pilih mana-mana satu domain yang berkenan. pastikan domain yang anda pilih belum ada yang punya.
  • Check domain dulu disini sebelum menyatakan domain yang anda kehendaki. Domain untuk tempoh setahun
Tarikh tutup pada 21 september 2010

To encik dayat, saya nak domain nurdanibloggerunique.com

6 orang yang bertuah (saje gedik nak tag 6 orang):



pesanan oleh nufnang dan owner blog:




23 comments:

  1. haha. .com.my mahal sikit lah. rasanya mst dayat tak kasi. :D

    ReplyDelete
  2. ha? ala..dah la tak tahu sangat fasal domain ni.
    thanks bagitahu.haha

    ok nak check balik domain mana ok

    ReplyDelete
  3. kan dah ada kat atas tu kan? either .com/.net/.mobi/.org/.info je la kot. ;)

    ReplyDelete
  4. ha itu saja nak uji encik ayeem..kahkahkahkah n kah!

    (blushing gila.jahat ayeem!)

    ReplyDelete
  5. alamak dekat atas tu ada tulis untuk domain (.com/.net/.mobi/.org/.info) sahaja (.com.my tak termasuk). Boleh tukar nurdanibloggerunique.com kalau suka. Number cabutan bagi blog ni ialah no 3

    ReplyDelete
  6. ok2 dah clear. Good luck masa cabutan nombor bertuah nanti ek.

    ReplyDelete
  7. hamzah : hang memang jahat pun.hahak

    dayat : thanks! :)

    ReplyDelete
  8. guna aje blog sudah...err masih raya ke..salam raya

    ReplyDelete
  9. hamzah : sama2.seba semua entri best2 untuk dibaca

    ReplyDelete
  10. woahhh aku pun nk ad domain...
    mcm best jer kalau bole mng
    thx byk2 ;D
    nnti aku hapdate =D

    ReplyDelete
  11. raji : thanks for joining.. (mcm aku lak yang urus contest ni.huahua)

    naim : gud luck juga :)

    ReplyDelete
  12. huahua xpe xsalah jdik responsible xD
    cm org besa competition @@
    k lah paper pun gdluck gop~
    smoge berjaya

    ReplyDelete
  13. eh , baru perasan . tarikh tutp dia hari ni .
    bole lagi ke ? ngee ~

    sorry .. baru bukak blog semalam .

    ReplyDelete
  14. nabilah : tak boleh kot..tapi cuba la tnya organizer contest ni.mana la tau boleh lg join ke

    ReplyDelete
  15. Esok senarai semua blog yang masuk akan dikeluarkan. Tiada entry akan dikeluarkan. Sila ke Forum Dunia Dayat di bahagian Events untuk ketahui update terbaru mengenai GA ini.

    http://duniadayat.com/forum/

    ReplyDelete
  16. RESULT : tak menang..tapi tidak mengapa,harap banyak lagi contest domain GA ni :)

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah