GEGAR BLOG JULAI 2011



Gegaran yang dirasai di negara jiran baru-baru ini yang dirasai di beberapa kawasan di Malaysia. Ia telah bergegar lagi tapi bukan gempa bumi. Ini gegaran dari Ben Ashaari. Saja join untuk kenal dan tengok blog orang lain yang ada. Siapa nak join klik SINI okeh.



36 comments:

  1. @zalin onceitalk : patutla pening2.hehehe

    ReplyDelete
  2. @ibnubaba : ggrrrr...meloya.haha

    ReplyDelete
  3. yuhuuuuuuuuuuu, alya dtg nieeeeeeeeeee nak gegarkan blog julai 2011 !! ehhe selamat berkenalan.. :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  4. @alya esprezzo : waahh...gegarrrr..selamat berkenalan juga :)

    ReplyDelete
  5. dan bila ben bagi peluang.. http://eleventx.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  6. @saiazuan : ambil peluang itu :) terima kasih datang

    ReplyDelete
  7. gegaran terasa smpai sini ..heheheeh :D

    ReplyDelete
  8. datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    gegar sini jugak ye
    GEGAR BLOG JULAI 2011
    dan sini
    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete
  9. @pha is : salam gegar juga :)
    saya terjah nanti.terima kasih pha is

    ReplyDelete
  10. @raji and yeen : kuat betul gegaran ye.haha

    ReplyDelete
  11. @gadis melayu: hai gadis melayu..nanti gadis melayu nak kecik ni akan datang terjah. terima kasih :)

    ReplyDelete
  12. Lalalovy dtg nak gegar blog ni..=)

    http://lalalovy.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  13. @lalalovy : fuh..pening sebab terlalu banyak gegaran.haha

    ReplyDelete
  14. kasi gegar sama ini blog! ^^,

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

    ReplyDelete
  15. @me@monolog : kuat jugak gegaran. tq! haha

    ReplyDelete
  16. Gegar gegar gegar gegar gegar.....
    follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  17. @blogberry emry: terima kasih menggegar :D

    ReplyDelete
  18. @rohaizam : terima kaih menggegar....teruskan gegaran dan den bakal mnggegar ke blog anda..tunguuu

    ReplyDelete
  19. hello.

    Datang menggegar & menggodek belog ini.hi³

    Salam kenal yea!:)

    ReplyDelete
  20. harloww..
    kite kasi gggeeegegarrrr !!

    hye !!
    merayap n lepak kat sini yaww...
    Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

    sy tunggu.. heeee ~ :)

    ReplyDelete
  21. Salam...

    Datang sini nak GEGAR belog awak...
    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    -Adios-

    ReplyDelete
  22. @nurul : salam perkenalan...terima kasih datang sini

    ReplyDelete
  23. @immanabila: terima kasih datang menggegar dan melepak sini :)

    ReplyDelete
  24. @khairedzaimy : terima kasih..akanku terjah jika internet mengizinkan

    ReplyDelete
  25. @luna lanun : thanks yeah..banyak entri menarik tu

    ReplyDelete
  26. hey there .

    ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

    keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

    and have a nice day ahead !

    ReplyDelete
  27. @ame: hi! thanks yeah sebab sudi gegar blog tak seberapa ni. okay,akan ku terjah jika line internet mengizinkan

    ReplyDelete
  28. Gegar sini n FOLLOW...Gegar Ucu ye

    ReplyDelete
  29. @ucu faridah : terima kasih ucu..saya nak on the way ke sana ni

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah