Sudah ada page sendiri nampaknya

Hahahahahahahaha. fuh....baru tadi aku buat page untuk blog aku dan terus aku nak promote kat korang yang sudi like dan memeriahkan page aku. Bagi sesiapa yang nak tempah design blog dengan header dinasihatkan untuk like the page sebab senang korang untuk dapat draft blog or apa-apa pertanyaanlah.

Dengan tak malunya aku mengajak korang untuk like page AKU. Terima kasih banyak-banyak. Ini je info untuk hari ini. Selamat beramal.

16 comments:

  1. wanie tak buat2 lagi page untuk blog..
    dah like :)

    ReplyDelete
  2. @wanie: terima kasih sudi like :)
    buat la jugak page..senang kita borak2.lagi 1,follower wanie riban...ok kalau nak buat page tu

    ReplyDelete
  3. dah like dah.. ehh.. belom.. jap jap..

    ReplyDelete
  4. @rahmah ram ram : hasil tangan blogger tengku puteri.comel kan :)

    ReplyDelete
  5. dah maju dah ko weyh..tahniah2...aku dok tunggu nii

    ReplyDelete
  6. @jiji yu: aku pun tengah tunggu line laju ni.aku kena setelkan ko punya blog tu

    ReplyDelete
  7. @syrupmasin : harap2 begitu :)

    ReplyDelete
  8. alolo..rumah dia makin comey la..dani pun makin maju nmpknya..tahniah2..dla mkn bz, nak melukis pun x smpat..rindu lak nak melukis..huhu

    ReplyDelete
  9. @d_la: rumahku syurgak.nanti raya datanglah eh.hahak.

    kalau free nanti,sila melukis ok.rindu lukisan comelmu

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah