Siapa pulak gadis ni


cantik kan gigi I?

*Ini entri santai. 

Bila idea datang mencurah-curah ke ladang gandum macam ni la, update sokmo. Mukadimah pendek je. Meh straight to the point. Ni nak tanya, korang kenal tak dengan gadis cun kat sebelah ni? She is fashionista punya orang.


Aku suka betul cara pemakaian dia sebab cantik, tapi aku tak ada pun nak pakai bergaya macam dia ni. Simple je tapi cara aku bertudung je la yang ikut gaya sekarang.


Kalau korang pandai teka, bermaksud aku pandai lukis. Tapi kalau sebaliknya, aku ni memang nak kena belajar lagi lah. Heh. Aku rasa la kan, mesti korang akan dapat teka kot (bajet hundred percent la aku berjaya buat ni.ceh).


Kalau teka betul, tak dapat apa2 ke?


Hem,ingat nak lukis potret korang yang berjaya, tapi aku rasa mesti ramailah yang boleh cam siapa gadis ni. Kang ada 30 yang betul menjawab,naya aku nak siapkan. (macam lah ramai benor nak baca and komen kat blog aku ni.muahaha)



p/s: Kita punya kelebihan masing-masing. Aku mampu buat ni, kau mampu buat tu. Umpama kita sama-sama belajar Bahasa Melayu. Kau pandai buat karangan,aku tak mahir. tapi aku pandai dalam rumusan,dan kau tak mahir. 

Kita saling tolong-menolong dengan apa kelebihan yang kita ada untuk sama-sama berjaya. Melengkapi. Sebab tu Allah bagi berbeza kelebihan. Gunakan untuk diri sendiri dan bersama. Paham tak apa cikgu mencarut bagitahu ni?

23 comments:

  1. ASsalamualaikum

    teruskan usaha kamu wahai adik ! lol

    ReplyDelete
  2. rasa macam pernah nampak fatin liyana pakai macam ni.. adakah ini dieA?? hehe/// comel la awak melukis.. so sweet .. keep it up ea... :D

    ReplyDelete
  3. comei la... :) tu kartun fatin liyana kan..

    ReplyDelete
  4. gambar tu..cmne buat..awesome!

    cerita zarul bajet hensem dan shamin:)

    http://sebuahlagicerita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. wah! tau jer sapa ni..FL kan..fatin liyana :)) memang dia comeyyyy gilewsss=))

    ReplyDelete
  6. fatin liyana.haha.mcm salah je.kehkeh

    ReplyDelete
  7. meh aku try,. rase2 dalam gamba ni ramli sarip kot wahahha

    ReplyDelete
  8. tau2..ni fatin liyana! hehe..
    dani, ramai yg tanya mcm mana dani dpt lukis dgn excel. hehe. tqah ada buat entri ttg lukisan excel yg dani bg tu. :)

    ReplyDelete
  9. dah pemes jgn lupa kitorang weh

    ReplyDelete
  10. Woooaahhh~~
    Seriously teruja tengok hasilnya..

    ReplyDelete
  11. @adamainaa : baik abangku.bahaha

    @nur farah : betul! maknanya saya berjaya! hehehe

    @mishnurlin : betul3 :)

    @story teller : saya guna microsoft office excel 2007 :) terima kasih

    @pink velvet : tahniah! :)

    @laskar : terer ah korang semua.betul!

    @nin : betul la.haha

    @apel : sengal! hahahahahaha

    ReplyDelete
  12. @atiqah : correct! eh yeke? mana linknya dear? nak tengok.... :)

    @adeeb : yeay!!

    @jiji : pemes?? aku? tak layak weh.haha

    @mar : hehe.terima kasih :)

    ReplyDelete
  13. ni link entrinya..hehe..tp dani dah tgk dah.. :) http://pepelungu.blogspot.com/2011/08/dapat-satu-lukisan-excel-terima-kasih.html

    ReplyDelete
  14. @atiqah : terima kasih tiqah.hehe

    ReplyDelete
  15. @mrs.farhan : yeke?alhamdulillah.terima kasih ..hehe.blushing i

    ReplyDelete
  16. @cik dil : terima kasih.tapi tak berapa nak betul2 sama

    ReplyDelete
  17. @ayu : aku dah try buat dulu. macam tak jadi je.hehehehe

    ReplyDelete
  18. wahhhhhhhhhhhh..santekk!! nak jugak..haha

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah