Doodle pengantin perempuan untuk rakan bloggers

Kalau nama pun tengah bosan, mula lah nak isi masa yang ada dengan melukis. Itu je le keje teman. Idok pun rasa bosan sebab memang teman suka benor melukis ye dak?


Jadi teman pun telah melukis pengantin perempuan yang nampaknya masih mentah untuk dijadikan pengantin. Wawawa. Gatey bebenor. Tapi teman pun bakal menamatkan zaman bujang bersama putera hati teman. Doa-doalah kami berdua bahagia yop.


Ada banyak warna teman buat. Harap kome semua suka la ye. Sesiapa nak ambil,silakan. Teman idok pun nak menyaman kome semua. Atey gila ke hape nak menyusohkan diri jumpa kat court nu..


Satu je teman nak pesan, kalau dah ambil tu tolong le kabor kat kotak komen teman ye dan kreditkan kat teman. Tak susah pun permintaan simple ni. Terima kasih.






















mesti ramai ambil yang ni kan? sebab pink itu cute.









Suka benor yang ni sebab fabriknya cantik dan nampak mahal wo



















yang ni pun teman suka sebab hitam warna identiti teman






















Terima kasih le sudi datang penat2 ke sini, baca, membelek2 blog teman yang hampir usang. Muahaha. Ingat ye.....kabor kat kotak komen teman dan sila kreditkan jika ambil doodle pengantin ni. Bukan apa, teman tak nak la ada yang mengaku dia buat doodle ni. Heheh.


p/s : hadoi...tak boleh nak install semua software la pulak..kesian rakan blogger yang menantikan design. maaf ye.harap dapat tunggu.

38 comments:

  1. eh nak kawen?

    jgn lupe jemput..hehe ;p

    ReplyDelete
  2. @amirah : hik hik...gatey je saya rasa

    ReplyDelete
  3. cik....

    klu nk camne ek..

    kne byr ke..??

    ReplyDelete
  4. @zulhilmi : haha.ini lebih kurang macam minta penyepak je. ambil je...free la.haha

    ReplyDelete
  5. waaaa...cumeinyaa....besh la pandai melukis... nak pandai cam dani gak...wuwuwu...anyway ske yg wane itam n cokelat tow...suke sesume lah!!! ahahaha

    ReplyDelete
  6. ambil satu yang fabrik mahal punya..thanks..=)

    ReplyDelete
  7. cantik! mcm princess gitu...=)

    _________________________
    I have added cool emoticons to this message.
    To see them go to http://x.exps.me?f0bd3c74936124e3243ed23d9f763dfe

    ReplyDelete
  8. @manzarina : hehe.ambil je semua.taste kita sama la ye.hehe

    ReplyDelete
  9. @tengku puteri : terima kasih ye cik doodle.hehe

    ReplyDelete
  10. wahhh...semua comel2..canticantik..yath nak amek 2 doodle ye cik nurdani:)hehe..boleh x??

    ReplyDelete
  11. ahkak nak kaler pink..baju belang2 pelangi tu ye?

    ReplyDelete
  12. @yayath & @diana: boleh2.silakan :)

    ReplyDelete
  13. sy suggest pink or hitam putih tu nmpk exclusive + cute..hehe.

    ReplyDelete
  14. waa...comel nya doodle pganten pompuan..penganten laki dia xde ke? hehe :D

    ReplyDelete
  15. @syahirah : ada pengantin lelaki.cuma belum publish.hehe

    ReplyDelete
  16. sy nk amik semua..=p...amik pink..hehehe..betul ckp awok suka pink

    ReplyDelete
  17. sy amik sy letak dlm doodle trade..tapi letak link awok..

    ReplyDelete
  18. @merahitujambu : semua? eh boleh2.silakan.hehe

    ReplyDelete
  19. saya amek yg nmpak mahal tue, wow cute

    ReplyDelete
  20. thanks lukis ni ;) Yati ambik yg purple tu :D

    ReplyDelete
  21. salam..nk amiq 1 bole..y kale pink

    ReplyDelete
  22. Nak ambik boleh? hehe. Mmmg comel + cute = Ohsem :)

    ReplyDelete
  23. salam dear..qaseh ambil doodle chumil kat atas. TQ

    ReplyDelete
  24. dear..nape tak dibuat pengantin lelaki nya sekali? heee..

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah