900 itu satu jumlah yang besar


Blog ni dah pun mencapai 900 pengikut. Alhamdulillah. Agak dalam setahun beberapa bulan jugak la aku dah blogging ni. Tak sangka pulak akan dapat seramai ni. Thanks for comments and for following my blog! How sweet! Terima kasih jugak sebab support apa yang aku cuba sampaikan kat blog aku ni. Hargai sangat-sangat.

Baru aku perasan. Entri yang lepas untuk My 800th Follower aku post pada 23 Oktober 2011. Bermakna dalam masa seminggu 100 orang follow blog aku. Wow!!! Alhamdulillah. Tak sangka :)



900...the number may sound very very der kan? Apa aku taip ni? Blogging ni memang addictive la. I check, check again then check again for anything new (comments and orang yang tinggal jejak di shoutbox). Follower? tak sangat la sebab bukan target aku nak dapatkan follower riban-riban. Aku sangat-sangat mementingkan peminat blog and karya aku berbanding hanya follow untuk di follow balik. 

People...yeah, I have met awesome people dalam dunia blog ni and I have even made a friends. Walaupun hanya kenal di alam maya je tapi aku dah banyak dapat informasi dan benda baru.

Thanks again! Korang follow blog aku sebab apa? Minat? Harap2 memang minat. Hehe.



p/s : Last night I did not sleep well. Pukul berapa entah baru dapat tidur. I woke up tengah2 pagi buta dan cuma termenung.  Tiba-tiba gelap. Ok itu bermaksud dah tidur la.ekekek. ok tak lawak. 

12 comments:

  1. alhmdulillah, tahniah tau dear ^_~

    ReplyDelete
  2. tahniah dan teruskan berblog !
    :)

    ReplyDelete
  3. tahniah... smoga lebih sukses dalam berbloging....

    ReplyDelete
  4. Minat sgt ! sok Auliyya nk pos doodle lelaki lak hikhik.. tenkiu sifu..

    ReplyDelete
  5. suka kan ramai pengikut..sbb hasil awk ramai nk tgok termasuk sy..=_=

    ReplyDelete
  6. cepat nye naik ? tahniah ye. aku follow blog ni pun sebab karyanya yang unik dengan hanya menggunakan EXCEL . kagum :O

    ReplyDelete
  7. congrates dani :) boleh bertambah banyak lagi tu..

    ReplyDelete
  8. tahniah dear.. wahhh.. makin ramai..
    i like it..hehehe

    ReplyDelete
  9. saya mengucapkan terima kasih kepada diri sendiri kerana telah menyumbang untuk mencukupkan bilangan follower cik Dani smpai 900... :)

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah