Soalan bangang

 

What Are Hashtags ("#" Symbols)?
Definition: The # symbol, called a hashtag, is used to mark keywords or topics in a Tweet. It was created organically by Twitter users as a way to categorize messages.

(definisi daripada pakcik google ye anak2)


Sejak adik aku masuk belajar, kehidupan aku berubah begitu ketara. Masuk pukul 10 malam je, mak ayah aku dah masuk tidur. Memang tak layan dah tv sebab takut tengok sorang-sorang. Disebabkan aku jenis bukan tidur awal, aku masuk bilik, buka lappy, online.

Selalunya aku layan fb untuk share entri baru dan lama dan fb pun makin lama makin bosan, so aku beralih ke twitter yang lebih meriah dengan hashtags yang ada. Malam ni (2nd October) ada hashtag #SoalanBangang. Memang gelak tak hingat aku dibuatnya!

Sekurang-kurangnya kesepian aku dapat diubati dengan soalan dan jawapan bangang di twitter tu. Ohok!.

Di bawah ni antara the best tweet yang aku nak share. (Gambar wajib ditutup kerana menampakkan aurat mereka.)

har har! dasat nokia ada BBM







setuju dengan Lesouleater. bahaha






ni aku punya tweet











Dan yang paling buat aku tak tahan gila-gila yang ni. Sangat menyakitkan hati. Hahahahahahahha!!!!!!!





har har har!! sabor je la nok!


p/s: bosannya menjadi anak tunggal tak rasmi...owh kehidupanku......tiada teman. ppuih bermadah2.

10 comments:

  1. tak berapa nak layan twitter...ada akaun..paswword ntah lupe lah...hehe

    ReplyDelete
  2. @jiji : bukan diorang mencarut or menghina sesiapa.hoho

    ReplyDelete
  3. @diana : kalau dilayan,lama2 best

    ReplyDelete
  4. @merahitujambu : haha.tau tak pe

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah