Jom Mewarna Doodle Fizgraphic


Syarat-syarat penyertaan:

1. Warnakan gambar doodle yang diberikan..SAVE gambar di atas dulu dalam komputer korang
2. korang kena tengok SINI dan SINI dulu okay..
3. Buat Entry Jom Mewarna Doodle Fizgraphic.. 
4. Letak Gambar doodle yang telah diwarna dan Tinggalkan Link Entry tersebut kat ruangan komen nie..
5. Tak kisah guna photoshop,paint atau sebagainya..janji kreatif..
6. Pemenang yang warna cantik n kreatif, apit akan lukis vector gambar free. Nak tag blogger lain pown tak jadi masalah..

TAMAT :  3HB NOVEMBER 2011 Jam 10.00 malam ..klik sini untuk join







Setelah diwarnakan oleh aku yang tak profesional bab mewarna ni, maka jadilah ghope ini. Agak-agak boleh menang ke? Tak? *redha.

Banyak penyertaan mewarna yang gempak-gempak jadi aku ni hanya nak memeriahkan majlis. Hukhuk...memang tak cantik dan tak superb kan? Kali ni aku mewarna guna photoshop je. Skill warna ni tak berapa nak menjadi la. Heheh. Ingatkan nak pergi carrefour kejap lagi. Nak ambil pasir berwarna untuk tabur kat atas doodle comel ni. Tapi malas la pulak. Agaga. Good luck kepada semua peserta mewarna ni.


p/s : banyak blogger tag aku tapi tak sempat nak buat..harap korang jangan marah ye. Ambil masa nak buat tu. sobs2

15 comments:

  1. ala2..waktu mlm budak2 mana leh merayap eh...pastu buli lak tu..hehehe..cantik laa dear...ok..sy kalah..=_=

    ReplyDelete
  2. dani suda mule gune photoshop ek..nice jugak hasil kerjanye..gudluck dani..macam best lak mewarne..bagus jugak idea ni sebab fiza tak pandai mendoodle

    ReplyDelete
  3. cantik la awk buat...sy xpndai pkai potoshop... =(

    ReplyDelete
  4. pergh lawo gilak.. siyes lawa.. :)

    ReplyDelete
  5. comel da 2.. sya pun nak join.. tga gigih ne nak buat..

    ReplyDelete
  6. photoshop? yahooo..akhirnya..
    thanks ye dani support..good luck!

    ReplyDelete
  7. cantik.... cute couple...
    good luck...

    ReplyDelete
  8. wah..lawa la tu..cik Am bru nak belajar wat doodle..nak tgk??..mai klik http://amniey91.blogspot.com/2011/11/cerita-tentang-doodle-2.html

    hihi

    ReplyDelete
  9. cantik laa..
    wuwuwu..
    goodluck yep!

    ReplyDelete
  10. wow, menarik, tapi ntah smpt ke tak nak join..pertandingan warne dlm blog pn ade kan..hehehe

    goodluck dani, comel dah tu dengan background lagi :)

    ReplyDelete
  11. gooooooooooood luuuuuuuuuuucccccckkkkk.. ahaks... cantik pilihan kaler..

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah