Wajah Nurul Wahida dikartunkan


Ini wajah pemenang komen terpantas di group We Love Arts hari tu. Saja lah aku offer free vector macam ni. Eh vector, doodle, karikatur benda sama ke? Ahhh abaikan. Senang cakap, ha wajah dikartunkan je. Koh koh.

Ini adalah gambar Nurul Wahida Samsuddin salah seorang ahli WLA di facebook. Beliau berjaya memenangi lukisan aku ni dan hari ni baru dapat siapkan. So sorry. Hehe. Aku try upload di facebook tapi tak boleh sebab internet cam harem. 

Tapi bila upload di blog, pehhh...laju je dia upload. Aku nak bagi tuan badan tengok dulu sebenarnya. Heheh.

Tahniah tahniah! Korang nak jugak? Heeee...tunggulah mood aku baik dan rajin ye. Kalau tak nak tunggu so kena la bayar. Dalam masa terdekat tiada offer.

INI BLOG BELIAU!

14 comments:

  1. Sejibik wehhh!! Thanks Dani! :D

    ReplyDelete
  2. wahhh~ bestnya.. tahniah2... dani kalo rjin nti gtau awl2 k???:))

    ReplyDelete
  3. bestnya!!!
    so so so talented la....huhu

    ReplyDelete
  4. menjenguk blog indah... salam perkenalan... saya perlu follow blog ni.. ya saya perlu follow blog ni...

    ReplyDelete
  5. mcm betul lah... urmm, suke sgt design dani ;)

    ReplyDelete
  6. @merahitujambu : hehe.takpe,boleh cuba lagi

    ReplyDelete
  7. @dysha : orait dear.kena alert lebih untuk dapatkan lukisan.hehe

    ReplyDelete
  8. @cik nissa : alhamdulillah.terima kasih ye :)

    ReplyDelete
  9. @sam benjamin : terima kasih sudi follow blog ni :)

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah