Demam berantai


Hai! Huhu...aku sekarang ni masih demam lagi tapi dah berkurang sikit la. Semalam sangat teruk sampaikan tak boleh tidur dan segala macam masalah lagi lah yang melanda. Sebelum aku demam, ayah aku yang kena dulu. Ha sekarang ni bila demam aku dah ok sikit, mak aku pulak kena.

Lepas raya je terus pakat-pakat demam ikut turn. Memang seharian aku tak makan apa-apa. Ubat pun aku tak ambil sebab terlalu tak larat nak bangun. Terbongkang je la atas katil. Lemah je badan ni. Hukhuk.

Pagi semalam dalam pukul tiga pagi aku terjaga sebab rasa sesak nafas. Ya Allah, masa tu umpama dah nak pergi. Seksa bebenor. Malas nak taip panjang-panjang sebab aku kena berehat. Tempahan tu semua memang kena simpan dulu sebab den tak larat nak menggagahkan diri untuk siapkan. Harap maklum.


p/s : pernafasan kurang baik.

15 comments:

  1. Get well soon yeah ;)
    Syafakillah !

    sama laa kitaa , Alhmdulilah demam dh okay , selsema je belum.

    ReplyDelete
  2. samelah kite dani..tak berapa nak sehat lepas raye ni..get well soon ye..

    ReplyDelete
  3. terima kasih semua.ramai jugak yang demam ni. korang pun semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  4. cianyaa....jg dri mkn ubat yee dear..dh jumpa doktot lum ni

    ReplyDelete
  5. cian er dani... smoga cpat smbuh k dear^^

    ReplyDelete
  6. demam makan daging korban bnyk sgt kot... demam pon nyempat lagi update blog...

    ReplyDelete
  7. uit... on9 tu demam2 pon, cepat je balas komen...
    pembetulan, ni bukan masalah update blog, masalahnya camne orang demam bleh wat lukisan secantik tu?
    ni yg jeles nih.

    ReplyDelete
  8. cepat sembuh dani...jgn lupa mkn ubat yea!

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah