Dapat jugak aku temuramah Maria Elena


Well....betapa bahagianya ku rasa bila dapat jumpa face to face dengan beliau masa hari pertunangannya bersama Asfirdaus (the dato'). Heheh. Wuu...tak sempat nak ajak dato' sekali sebab beliau dah pun balik. Aku tak sempat datang awal sebab pening pilih baju untuk majlis tu plus traffic jammed, so sempat datang masa majlis dah habis.Aku ikut tema daripada pihak lelaki iaitu ungu.


Okay, aku main-main je lah Siapalah diriku ini untuk ke sana. Uhuk! Kenal pun tak kan? Ada hati nak datang. Keh keh.


Tahniah kepada Maria Elena Zarul sebab dah selamat jadi tunangan kepada jejaka idaman you. Baju tunang tu memang cantik dan simple. Serius, baju bersanding mak Maria ni masa she was 28 years old macam baru keluar butik. Itu bukti her mom pandai jaga baju tu.


Seronok betul tengok gambar majlis pertunangan diorang. Simple tu sangat cantik dan aku cukup suka sikap Maria Elena yang super duper simple ni. Make up pun tak nak yang tebal-tebal. Bulu mata palsu pun tak nak pakai.


Kalau aku bertunang nanti, teringin nak make up macam artis tu. Hiks. Saja nak tengok ada rupa Siti Nurhaliza ke tak. Wuu.. abaikan.


Tahniah lagi sekali for Maria Elena! Tengah menantikan tarikh penting untuk akad nikah pulak. Semestinya busana pengantin tu yang jadi tumpuan aku for my next project.



p/s : sekarang dah gian nak berkarikatur wajah orang yang sebenar. tak nak buat doodle dah. tak tahu kenapa. mungkin nak kelainan. okbai.

30 comments:

  1. sy pon ada gak baca blog beliau.baju mak dia.x sangka kan..cantik sgt

    ReplyDelete
  2. hihi...

    ingat dani g majlis tunang maria bebetul tadi:)hehe...

    simple je kan majlis tunang maria...tapi tetap nampak gojes..hihi..

    ReplyDelete
  3. tahniah untuk MEZ..mmg simple dan sweet sangat!
    heee..dani tgh gile karikatur pulak ye.bagus2..teruskan..fiza suke tgk ^__^

    ReplyDelete
  4. selamat bertunang dan tahniah dani! eh silap.hehe..maria elena ~ ^^,

    ReplyDelete
  5. unik ! teringin nak belajar buat ^^

    ReplyDelete
  6. waaah kagum kagum cantek lah :) hebak2 :)

    ReplyDelete
  7. @merahitujambu :sangat tak sangka sebab macam masih baru.cantik dan simple

    ReplyDelete
  8. @yayath : yes betul betul betul.hehe.nak macam tu jugak.heee

    ReplyDelete
  9. @azhafizah : tengah menggila ni so teruskan je sampai hilang gila.haha

    ReplyDelete
  10. @cik tikah : kalau betul bestnya lah

    ReplyDelete
  11. @lelaki ini : terima kasih.. (macam den plak yang tunang.hehe)

    ReplyDelete
  12. @cikpinky : Ya Allah...amin2..saya pun nak

    ReplyDelete
  13. @misya mimie : ada tutorial.boleh belajar daripada basic :)

    ReplyDelete
  14. @dr.cinta : terima kasih.alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  15. owh tgk dah foro ME tu mmg simple but nice!tak tah mekap tebal2 masa tunang nanti masa kahwin dh takde seri bila mekap.dah tu semua dh biasa tgk muka mekap tebal..masa kahwin tak nampaklah kelainannya :)

    teruskan sis melukis karikatur ataupun doodle...kitorg akan sggh setiap hari beri skgn ^^

    p/s-->kite belajar buat doodle dr tunjuk ajar tutorial sis.skrg mmg suka lukis guna excel sebab guna PS leceh nak edit layer by layer ^^

    ReplyDelete
  16. hebat tu! nak juga jumpa kak maria face to face. ahak ahak :)

    ReplyDelete
  17. ku jawab salam itu~!
    hehe....

    comel comel comel!!!

    ReplyDelete
  18. comel la kartun dani..kartun maria pun sebijik sebuntat muka dia..good job sis!

    ReplyDelete
  19. kaler baju tu pink yg cantik kan :)

    ReplyDelete
  20. go go go Dani.. maju setapak lagi.. ahaks..

    ReplyDelete
  21. hey , you lebih cantek dari maria la . hahah

    ReplyDelete
  22. she's so sempoi and simple! bagus sgt. ye, tak sngka baju tu dh lama sgt. tapi nmpak mcm bru!

    ReplyDelete
  23. hahah ! jumpa dalam karikatur yee...comel !nanti saya kawen awak datang dalam katun tau...

    ReplyDelete
  24. eh yela.. gambar kartun tuh sebijik cam maria elena ... Perghh... camne buat?? ajaR plissss...

    ReplyDelete
  25. Hehehe pengsan² tadi aku ingatkan betul kau ada masa majlis tu.. ;P

    Simple, cantik lagi.. hehe



    Teruskan doodle muka sebenar ok! Kami suka.

    ReplyDelete
  26. comelnya gmbr tu..

    hihi..

    p/s: yui sggh dr blog cik fiza =)

    salam kenal..

    ReplyDelete
  27. ceh ingtkn betul2 jumpa kak maria td. sabar je la.. hahaha

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah