Superman tak tahan bau busuk

Aku tak tahu siapa dah mengeluarkan gas busuk sampaikan superman kita ni tutup hidung. Pastinya bukan aku. Keh2. Hem..ini macam bukan superman tapi macam anaknya superman kan?kan?

Nama pun dah terbentang kat situ so tak perlu bagitahu lagi. Beliau ni ahli WLA jugak. Heheh...baru aku perasan, kebanyakkan yang dapat vector free ni adalah di kalangan ahli WLA. So....kalau korang nak menjadi antara yang bertuah dapat free ni, join la We Love Arts

Tapi...ikut mood aku jugak. Prefer korang tempah la eh. Jenuh la nak bagi free memanjang. Bayangkan sekali bagi free tiba-tiba berduyun-duyun duyung nak lagi. Tetiba duyung pulak.

Superman kita ni baru darjah enam. Muda lagi. FYI, Amir ni bertuah sebab ada beberapa pelukis vector hebat dalam group kitorang tu sudi lukis untuk beliau ni.  

Macam adam azman dia lukis guna photoshop dan aku semestinya la benda paling cikai dalam lappy, pc, notebook, netbook iaitu Microsoft Office Excel jeerrrr... *haip! jangan cakap "jerrr" ...kita kena bangga tapi bukan riak dengan skill kita.heheh.

FYI lagi, harga untuk gambar macam Amir ni ialah RM50. Nampak senang nak buat tapi sebenarnya ambil masa plus masa-masa aku yang lain perlu di ambil kira. Aku bukan nak kapak hangpa tau..harga minimum pun rm20 ke atas untuk tahun 2012. 

Hee...Berminat? Karya excel one and only...sila email ke ckecikcomeldani@yahoo.com.

12 comments:

  1. segala bayaran tempahan sila bank in kan ke akaun saya... 1100229876112
    berserta bukti pembayaran

    ReplyDelete
  2. bw :)
    jemput singgah ke blog http://zamani84.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. semestinya cantik!budget 2012 sudah masuk ^__^

    ReplyDelete
  4. @keri : ko jangan nak buat onar ye.haha

    ReplyDelete
  5. @zamani : hai2.terima kasih singgah sini

    ReplyDelete
  6. @azhafizah : tapi tak buat pembentangan bajet.hehe

    ReplyDelete
  7. <3 e'eh saya masuk blog akak , weee bestnya first time masuk blog orang , btw sayaaaaaaaaaaaa sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dengan vector akak lukis untuk adek ehehehhee thankssssssssss akak :)

    ReplyDelete
  8. dia budak kecik lagi eh? hehe...

    ReplyDelete
  9. guna Microsoft Excel??? perghhhh kagum!

    ReplyDelete
  10. Salam.

    Hehehe, kenal dani dari WLA lah.. :)

    Tetiba ada blogger duk seru2 nama, pastu try tgk page tu.. ^_^

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah