Tiga gadis anggun

Malam semalam dan semalamnya saja-sajalah nak lukis wajah orang sebab dah lama tak mem-vector plus karikatur ni. Mood tengah ada so tak boleh nak bazirkan macam tu je. 


Orait, tak nak intro panjang berjela, korang tengoklah wajah-wajah cantik lagi manis yang aku buat ni. Hasil gabungan Excel dan Paint. 


Tiga wanita cantik lagi manis tu bagi gambar yang semuanya close up pada bahagian wajah sahaja. So badan tu aku reka ikut suka hati aku lah kan. Apa yang terlintas, terus aku buat.


Bahagian background sahaja aku conteng guna Paint. Selebihnya tu macam biasa guna Excel. "Mangsa" pertama ialah Siti Nurliyana iaitu kembar aku sebab tarikh hari jadi sama. Heheh. Seterusnya Sprinkle Junior dan Anis Mohammad.


Diorang bertiga jadi komentator pertama so inilah hadiahnya. Alhamdulillah diorang suka :)


























Tahniah kepada korang yang jadi komentator pertama den. Best rupanya lukis cara gabungan macam ni. Lebih berlainan memandangkan nama blog aku Younique. heeee..


Kalau berminat, boleh email di ckecikcomeldani@yahoo.com. Sila tengok harga di SINI sebelum membuat keputusan menempah. Pelanggan yang serius sahaja akan dilayan.


Watermark aku adalah terpelihara. Sebarang pemadaman watermark, akan dikenakan tindakan. Heee.... heee lagi.




p/s : esok berlepas ke bumi kenyalang.

12 comments:

  1. bnyak sungguh idea si dani nih... mesti ade benda yg bru dia try...
    memang seswaila ngan nama blog younique nii

    ReplyDelete
  2. okay, memang comel.
    nak jugak, tp nak free. hehe ;)

    ReplyDelete
  3. kelebihan dani... suka sangat tgok artwork awok^^

    ReplyDelete
  4. @keri : terima kasih ustaz! ngeh2

    ReplyDelete
  5. @nurul iman : gulp. hahah. maybe someday

    ReplyDelete
  6. @dysha : alhamdulillah Allah kurniakan semua ini

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah