Contest Doodle Glider


Alhamdulillah siap jugak sugar glider aku ni. Mula-mula rasa nak hempuk je kepala dekat bantal sebab jenuh cari idea nak lukis haiwan comel ni. Akhirnya tengah malam nan indah ni (21/4/2012) dengan izin Allah,aku  dapat idea dan terus siapkan.


Comel tak? Tak? K.


Pertama kali nak gedik melukis benda ni guna Paint Tool Sai. Syok jugak rupanya. Kalau rezeki aku menang contest ni, alhamdulillah. Kalau tak menang takpe. Janji dapat meriahkan contest kawan/rakan blogger/rakan wla.


Contest ni dianjurkan oleh Athirah (merahitujambu). Kalau nak join, cepat-cepat hantarkan penyertaan ye sebab mungkin dalam masa terdekat akan ditutup.


*update : alhamdulillah menang doodle glider paling real di nombor 2. alhamdulillah.


22 comments:

  1. nak komen lg sekali..comel giler!bilelah tergerak hati ni nak mendoodle pulak ni kan..good luck dani untuk contest ni

    ReplyDelete
  2. pakai SAI??memang terbaik..guna mouse??lagi terbaik kot...cantik..terima kasih join..=)

    ReplyDelete
  3. @azhafizah : terima kasih fiza..hehe.harap ada kegembiraannya

    ReplyDelete
  4. @merahitujambu : guna mouse. gigih nak siapkan. terima kasih penganjur.hehe

    ReplyDelete
  5. @nieyxzha : terima kasih.. :)

    ReplyDelete
  6. SEMOGA BERJAYA!
    aDA HARAPAN MENANG NI^^

    eh.. ter-caps lock plak= ="

    ReplyDelete
  7. @ary lee : insya Allah jika rezeki :)

    ReplyDelete
  8. comel !! akak terer bab painting2 ni..kagum tengok..semoga berjaya ! :DD

    ReplyDelete
  9. Jom Join Contest Saya Juga
    ->mizzsninie.blogspot.com/2012/04/contest-hebat-happy-13th-birthday-ninie.html

    ReplyDelete
  10. sangat dan tersangat comel,
    tahniah ! :)

    ReplyDelete
  11. Terima kasih :)
    Tahniah jga kpda akak :D ehe
    comel & chubby

    ReplyDelete
  12. yeah, memang berhak menang,..memang nampak real ^^ congrats

    ReplyDelete
  13. tahniah dani!!dani menangutk part paling real!!! tahniah3!!!hehe





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  14. @myra azraff : terer apanya myra...haha. boleh la tu,buat ikut mana boleh.hehe alhamdulillah

    ReplyDelete
  15. @mizs ninie : terima kasih. jika ada kelapangan

    ReplyDelete
  16. @ryu : terima kasih...alhamdulillah rezeki

    ReplyDelete
  17. @fara : tahniah jugak...hehe

    ReplyDelete
  18. @cik cempaka : alhamdulillah rezeki saya.tak sangka terpilih

    ReplyDelete
  19. @anamizu : terima kasih. masih terkejut ni.hehe

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah