Dah lama tak mendodol

Ye syukur alhamdulillah dengan izin-Nya aku dapat siapkan doodles ni tanpa sebarang masalah dalaman mahupun luaran. Penempah doodle pulak seorang yang senang diajak bekerjasama dan jelas bila bagi kriteria yang dia minta.


Penempah tu namanya Adah. Ye, seperti yang dah penat-penat aku tempek kat gambar di atas. Hee. Berbekalkan nasi goreng pagi tadi, ok sori. Teringat nasi goreng cina yang mak aku masak. Phew! Pedas dan terangkat!


Ok, kembali ke topik utama. Berbekalkan gambar Adah bagi kat aku, dari situ la aku rujuk gaya dia dan pasangan untuk dialihkan menjadi doodles seperti di atas. Alhamdulillah dia berpuas hati. Doodles ni aku bagi diskaun sempena bulan April. Harga bermula daripada RM10/doodles. Setiap perubahan design akan di caj RM5.


Kalau berminat, sila-sila la email cepat-cepat kriteria dan gambar ke ckecikcomeldani@yahoo.com. Penempah yang serius je aku layan. Cerewet tak kena cepat or paksa siapkan lukisan, memang tidak dilayan.


Orait, setel dah aku bebel sikit, sekarang sila terjah blog Adah ni ye. Wan hazel yang buatkan header kemudian attach doodles yang aku buat tu. Sangat comel.

14 comments:

  1. seperti biasa.. Hasilnya...
    TERBAIK~~

    ReplyDelete
  2. Comey la doodle tu... Yg buat ni pun comey camtu gak kot.. :)

    ReplyDelete
  3. doodle memang comel dari dulu.well done ^_^

    ReplyDelete
  4. sweetnyer dodol..eh, doodle.. ;)

    ReplyDelete
  5. setiap kali tengok doodles yang dani buat. Sophie rasa macam..pheww~ sangat penuh semangat & penyabar betul nak buat.uhuhu..

    ReplyDelete
  6. cantiknyaa doodle tu pakai skirt labuh ^_^

    ReplyDelete
  7. @ary : terima kasih. nah gula2

    ReplyDelete
  8. @azhafizah : terima kasih. biasa2 doodle dani. tahap kebabo belum lagi. tengah cuba ni

    ReplyDelete
  9. @az meeda & @miss nuna: terima kasih :D

    ReplyDelete
  10. @sophie: haha. simple je tu. sophie punya lukisan pun mantop2. dah lama tak tengok

    ReplyDelete
  11. @nanad : trend sekarang. hehe

    ReplyDelete
  12. kak Dani , nnti singgah sini aw .

    http://ceritachentakita.blogspot.com/2012/04/5-top-blogger-peramah.html

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah