Kartun perkahwinan style 2012 oleh nurdani

Sesiapa nak tempah kartun untuk kad perkahwinan, boleh terus contact di ckecikcomeldani@yahoo.com. Harga bermula daripada RM25 and above. Lukisan yang dibuat mengambil masa dan berharap penempah jelaskan sejelas-jelasnya apa yang diinginkan. 



Ini untuk memudahkan pihak saya dan setiap perubahan (editing) pada kartun, akan dikenakan caj RM5. Sebab tu kena detail. Kad kahwin saya tak buat sebab hanya fokus kepada kartun perkahwinan. Lukisan yang dibuat adalah menggunakan MS Excel 2007 jadi gambar akan diberikan dalam jpeg. 



Sebarang pertanyaan, boleh email kepada saya. Harap maklum.

14 comments:

  1. Seriously cantik kartun tu.Eh dani,dani kene tulis RM2+..takut dorang anggap RM25++ macam 2ribu lebih.^__^..sebenarnya confius jugak mana yang betul..takpe,apa apa leh bincang terus dengan dani kan.terbaik dari dani..

    ReplyDelete
  2. @azhafizah : dah tukar dah.baru tahu.terima kasih share.hehe.

    harap begitulah. :)

    ReplyDelete
  3. Wahh!! Cantiknya~ Kreatif :)

    ReplyDelete
  4. wahh..cantik..suka..tapi tatau bila mau kawen.. :p

    ReplyDelete
  5. cantik!!!! :D boleh la book k.dani nnti..hee :P

    ReplyDelete
  6. cantikk..dani sesejak bakal ehem ehem ni mind dia memang kearah itu..hehe

    ReplyDelete
  7. amboi laki tu.. mcm retis k-pop.. haha..

    ReplyDelete
  8. @nurul : terima kasih. kalau nak tempah bagitau ya.hehe

    ReplyDelete
  9. @den : nanti dah tahu tempah ye.hahak

    ReplyDelete
  10. @iznie : boleh2..bersedia je ni.hehe

    ReplyDelete
  11. @hudadida : wakakakak. ikut mood je nih

    ReplyDelete
  12. @solihin : hahahah baru perasan

    ReplyDelete
  13. wahhh menarikya.. tertarik pula ;)

    ReplyDelete
  14. @fiqra : hehe. terima kasih fiqra

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah