Tahniah dah bertunang

 
Alhamdulillah...sorang lagi rakan blogger dah pun selamat bertunang pada 19hb Mei 2012 yang lalu. Tahniah kepada cik Merahitujambu. Tema merah jambu nak macam pich/pic (ah whateva la ejaan), memang cantik sangat. Teruja tengok semua persiapan tu dibuat sendiri oleh AAA dengan maknya. Phew! Aku bab macam ni tak berapa pandai nak hias. Heheh.



Berkenan sangat dengan shawl yang AAA pakai. Eh shawl eh? Aku bab fesyen ni memang sentiasa ke laut. Bunga tangan rekaan AAA tu pun sangat-sangat cantik. Eh memang berkenanlah nak buat untuk pertunangan aku nanti. Serius. Hik hik *gelak separa gatai.



Kad online pertunangan ni je lah yang mampu aku ucapkan kepada AAA dan pasangan. Semoga bahagia menempuh alam pertunangan dan perkahwinan. Amin. Lukisan ni ilham daripada gambar pertunangan AAA, dan ubah sikit-sikit dia punya style. Boleh tengok entri pertunangannya dekat sini.




*nanti aku bertunang nak warna apa eh... *belek-belek google.


22 comments:

  1. Tahniah buat Cik Merahitujambu :D

    ReplyDelete
  2. wah..tak sangka awak bg ucapan dkt sy..menyerupai gambar sy la..waa...suka2...amik gambar ini dgn lajunya

    ReplyDelete
  3. tudung tu sy beli kt radiusite,shah alam

    ReplyDelete
  4. wooah.. comel giler katun tu..

    ReplyDelete
  5. tahniah2 cik merahjambu..
    sampai ke sini saye wish die..
    ihihi

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada Dani sebab dah bertunang.. eh. salah.. kepada MIJ.. koh koh koh

    ReplyDelete
  7. Congrate again untuk Tyra.Suka gak tema warna pertunangan dan segala probe tu.kreatif..Lukisan dani juga cantik!

    ReplyDelete
  8. hehe...comel je dani buat kad tu:)

    ReplyDelete
  9. kaler purple pink kak dani...haha

    ReplyDelete
  10. Goodbye, Nurdani. Thank you for interacting with our beloved Jo Qusary for these past 3 years. We will miss you :)

    - Team CITER JO
    - Amel, Nur, Joe Firaq, Zizie & Puteri

    ReplyDelete
  11. @merahitujambu : heheh. pantang nampak tunang and kahwin ni,mesti nak buat. doodle senang sikit daripada nak vector muka.

    ReplyDelete
  12. @keri : macam orang yang bertunang tu la.hehe

    ReplyDelete
  13. @hana : haha. boleh jugak tu

    ReplyDelete
  14. @aujinz : aku lambat lagi.hahadoi

    ReplyDelete
  15. @azhafizah : nanti nak buat macam AAA la sebab jimat kos

    ReplyDelete
  16. @yayath : hehe. terima kasih

    ReplyDelete
  17. @yus : tak minat pink purple. cepuk kang.hahadoi

    ReplyDelete
  18. @jo qusairy : ya..sedih sebab blog tu dah tak ada..tak dapat la nak tengok hasil Paint tu. terima kasih sebab buat blog tu! Jo sentiasa dalam kenangan.

    ReplyDelete
  19. wahhh cantiknyaaaaaa.nak pi terjah cik merahitujambu. ^^

    ReplyDelete
  20. Selamat bertunang untuk AAA.. Cantik doodle yang Dani reka ni..

    ReplyDelete
  21. wah...best nyer dlm ucapan mcnie yea..tahniah pd ampunya diri..:) salam perkenalan..:)

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah