Dia ke United Kingdom, saya ke Ulu Klang

saya suka lukis wajah Sophie sebab saya suka. K. :)
Baca entri-entri cik Sophie yang comel cun iras-iras Dena Bahrin ni, semangat jakun aku menggedik nak ke luar negara mencanak-canak naik. Lepas tu terus menjunam bila terasa macam kepala kena hempuk dengan benda keras. Ok fine.




Kembali ke realiti, *sambil lap darah yang mengalir, ye, memang aku teringin jugak la dulu-dulu nak further oversea ni. Teringin tu mesti ada kan. Hehe. Ada kawan-kawan sekolah dulu sambung dekat Mesir, Korea dan Egypt. Er, Egypt tu Mesir la ceghedik. *refer diri sendiri.  




Tak kisahlah dimana pun belajar, yang penting diiktiraf dan ilmu tu digunakan sebaiknya. Apa pun, aku tumpang gembira bila ada kawan-kawan dapat ke luar negara untuk sambung pelajaran dalam bidang masing-masing. Tahniah! Kepada Sophie, e-card ucapan tahniah tu anda boleh ambil dan jadikan kenangan. Hik hik. *gelak separa gatai.




Eh sebelum tu, blog Sophie ni banyak ilmu dan pengalaman yang dia kongsikan tentang architecture. Kepada yang terlibat taupun bercadang nak sambung dalam bidang ni, sangat-sangatlah digalakan untuk baca dan fahamkan. Sangat membantu.


12 comments:

  1. wahh, lamanya xsinggah sini sampai dh bertukar terus haa blog ni jadi putih bersih, haha btw, cantiknya vector tu, hehe..

    ReplyDelete
  2. wah..
    bes nye g united kingdom..
    nk g jugak..
    hihih

    ReplyDelete
  3. kite pon tringin nak ke luar negara :(

    ReplyDelete
  4. pemilihan tone warna tu cun.. nmpak ceria dan menyerlah ..

    ReplyDelete
  5. @lynndamya : haha. terima kasih sudi datang jenguk. dah berubah dah layout

    ReplyDelete
  6. @hana : tolong sponsor tiket pergi balik dani sekali. hehe

    ReplyDelete
  7. @ezan idma : kita pun. uhuk uhuk

    ReplyDelete
  8. @keri ikhwan : terima kasih. sekarang buat vector separuh2 pulak. bosan dah karikatur sokmo.hehe

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada sophie..dah lama tak nampak dani buat vector..macam karikatur.nice sangat!

    ReplyDelete
  10. thanks Dani! kawan ofis Sophie nampak gambar ni dalam fb. Dia pun puji. =)

    Alaaaa, boleh lah kalau nak sambung study overseas. Set target dari sekarang! =)

    ReplyDelete
  11. cantiknye lukis

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah