Elyna Mirsada

salah seorang blogger yang kerap komen dekat blog ni  -ilustrasi-  hadiah / paint tool sai / imaginasi maggie chiffon shawl cala qisya

Kepada Elyna, maaf baru hari ni dapat bagi lukisan. Jenuh belek email sebelum-sebelum ni. Dah la banyak sangat email menang berjuta-juta dollar, menggila nak delete semua tu.


Gambar yang Elyna bagi tu, saya tak dapat nak buat ikut gambar. Saya dapat bagi ilustrasi macam ni je. Kelam kelibut buat sebab benda dah lama sangat. Tapi yang saya  tahu, Elyna ni macam suka pakai shawl. Jadinya, shawl lah saya buat. Hehehehehehehe.


Sekian. 

26 comments:

  1. eh, ko ni jangan update entri cepat sangat boleh tak?
    penat aku nak kena terjah tiap kali on9.
    haha.
    kalau nk dibandingkan ngan ko, memang jelas betapa pemalasnya aku update blog. :D

    ReplyDelete
  2. perghh.... menang berjuta juta.. kenapa tak belanja kawan kawan .. koh koh koh

    ReplyDelete
  3. thanks dear..a'ah mmg suka pka shawl.hehe..nice ur drawing

    ReplyDelete
  4. Nurdani,

    Awak amik freelance buat blogheader tak? Kalau ada, akak nak la upah kamu..thanks :)

    ReplyDelete
  5. @keri ikhwan : kena la kejar yop

    ReplyDelete
  6. @aujinz : kalau dapat betul2 takpe jugak. keh keh keh

    ReplyDelete
  7. @mrs rongoks : weeeeee terima kasih!

    ReplyDelete
  8. @kawaii dysha : ha'ah nama dia sedap

    ReplyDelete
  9. @delancrettlurpak : dah tak buat dah kak

    ReplyDelete
  10. @the malay male : tak glemer pun. spamming email je tu

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah