Kampung style #instagram

Assalamualaikum.


Sejak muncul instagram, aku memang minat nak tangkap gambar sebab cantik. Gambar jamban pun, kalau instagram-kan, memang lawa.


Tak banyak gambar yang aku kongsikan terus ke instagram sebab bateri cepat kong. Malas nak charge setiap masa. Selalunya upload dua gambar je, lepas tu terus log out. Dalam entri ni, just nak kongsikan gambar-gambar yang telah di-instagram-kan.


Tema kampung.


baldi tempat letak ikan puyu






kain batik mahal. seni tu. seni.






Reban ayam campur stor? Entah.






Boots...hoyeahh.
Bila tengok boots ni, teringat masa kerja dekat syarikat pembinaan. Masa tu takda saiz aku, terpaksa pakai saiz besar gedabak. Bila jalan, memang nak tercabut kasut. Kena seret semata-mata tak nak bagi kasut tertanggal.


Bau dia....ferghhhhhhh. 'Harum'.




Mula-mula tengok stor tu, rasa seram sejuk. Tak tahu kenapa.


Sesiapa yang berminat nak meramaikan 'majlis' instagram, sila lah follow. :)
Follow @dani8dania


Sekian terima kasih.

21 comments:

  1. maha karya super duper cool la entri dik nurdani kali ni...gambaq dia pun best, tang kasut boot yg bkn sedara mara speed boat tu paling best...hahaha....nasib la erk kna pakai kasut bot beso gedabak....Ha Ha Ha...pi syg mak jemah nurdani oiii, abg long ang ni x leh nak follow tang follow tu coz abg long xde mende alah tu. yg abg long ada pewangi ketiak jenama FOLLOW ME je...ahaks3....hihihi

    ReplyDelete
  2. nmpk vintage gitu bile amek ngan instagram :)

    ReplyDelete
  3. tak dok istegram... tp memg cntik hasilnya..

    ReplyDelete
  4. hye!nmpk cun lah pic instagram tu :)
    btw salam kenal :))

    ReplyDelete
  5. instagram mmg cool.....meh add sy..id: ieedaz yer..:)

    ReplyDelete
  6. aku dah add hang kan?.. ke belom?.. koh koh koh

    ReplyDelete
  7. Dalam gambar, semua jadi cantik.. Hehehe

    ReplyDelete
  8. aah mmg cantik la pic2 instagram..tak pe nanti dh ada nurr follow dani he.

    ReplyDelete
  9. instagram ni ada kat Apple je kan?.

    kat BB ada?

    ReplyDelete
  10. @amir aiman akashah : dah lama tak pakai bedak FOLLOW ME. hehe

    ReplyDelete
  11. @fara : betul tu. nampak bernilai.hehehe

    ReplyDelete
  12. @kawaii dysha : suka tengok gambar2 instagram sebab jadikan gambar tu cantik sangat

    ReplyDelete
  13. @ely fauziani ismail : hai hai! terima kasih.hehe salam kenal jugak

    ReplyDelete
  14. @ieedas : worait. terima kasih. akan saya follow. hehehe

    ReplyDelete
  15. @aujinz : entah. rasanya belum. baik ko follow sekarang.agaga

    ReplyDelete
  16. @the malay male : ihik ihik. kalau edit lagi lawa

    ReplyDelete
  17. @nurr kasih : ha boleh-boleh.haha

    ReplyDelete
  18. @syazwan che deraman : BB? entah le. android ade le

    ReplyDelete
  19. Best gila kot instagram. Syok sendiri je tangkap macam2 gambar :)

    ReplyDelete
  20. @rara nasiha : haha. disebabkan gambar jadi menarik yang buat saya suka tu. hehe

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah