Zombie sawan

Assalamualaikum.


Entri sebelum ni aku cerita fasal Farah dan dibawah entri tu aku ada bagi peringatan yang penempah kena sabar untuk dapatkan lukisan. Kalau  tak, memang aku akan 'merajuk' macam zombie sawan. Rupanya ada request daripada dua blogger fasal macam mana rupa zombie sawan. hahahahahha!! 


Eh ni lawak gila bagi aku, tahu?


Komen daripada previous entry.

bukti ada blogger request. kahahahak

Jangan scroll down lagi. Wait ah wait ah. Dengan itu, aku lukiskan keadaan aku marah-marah manja bila penempah berterusan tanya bila nak siap bila nak siap. Ni marah manja namanya. :)




tetikus hitam legam yang akan dibaling

Ni le rupa aku kalau marah. Cantik kan cantik kan? Berbuih mulut dah. Sila sabar kalau nak tempahan siap. Kena ambil masa dan ambil kira dengan keadaan, masa dan mood. 


Saya bukan pelukis diiktiraf, tak ada certificate berkaitan untuk ikut deadline. Freelance who is self employed. Melainkan untuk event penting (sebab tu kena tempah seawal yang mungkin tiga bulan sebelum event). Ok tu je nak share hari ni. ngahngahngah.


34 comments:

  1. aha!..boleh masuk pencalonan dalam watak game Leaf for Dead lpasni..keh4.

    untung, self employed, cm sy.. heerr rasa nk muntah darah je ni,*genggam tngan smbil ketap gigi* dateline design, production lg..agknye nk kne tggu jd zombie kn, bru mjikan/custmer nk faham..xD

    ReplyDelete
  2. Salam.

    yaaaaaaaa!

    Terkesima sudah aku dibuatnya,hahahahaah

    Dani, dani memang tade keja la ni..sungguh lukis zombie sawan,hahahaha.

    Hadoi, ketawa tak sudah tau ^o^
    Siap ada pegang mouse lagi..takut lana camni,takut2 manja,bhahaha

    ReplyDelete
  3. @biskot : hehe. mencabar kalau kena ikut deadline ni kan

    ReplyDelete
  4. @tinta lana : ha takut pun.hahahahah!

    ReplyDelete
  5. sawan2 pon maintain comey apa kes haha

    ReplyDelete
  6. @taufik : masih comey ke macam tu?hahahahahadoi

    ReplyDelete
  7. pergh.. comel aje zombie tu.. tp kalo sy bkn sy yg jd zombie, design yg jd zombie.. sb org yg nak tu asik nak cepat aje..kita bagi je zombie kat die

    ReplyDelete
  8. noted: ade zombie cantik rupanya. baru tahu.

    Hahaha. super cute.!

    ReplyDelete
  9. @nieyxzha : terima kasih. tapi biasa je tu. saja nak luah perasaan.haha

    ReplyDelete
  10. @kawaii dysha : awat ramai kata zombie tu comel ni? hahah

    ReplyDelete
  11. @rien rose : takut kan takut kan? hahahahah!

    ReplyDelete
  12. Ha! Ha! Ha!.....gile cool dik nurdani jadi zombie sawan.

    marah2 manja pun zombie sawan still nmpk cun abis, kalau marah2 sayang abg long gerenti zombie sawan ag abis cun

    Kah! Kah! Kah!

    terbaek la dik nurdani.

    kpd kengkwn sume, usah biar kan idup anda diselubungi misteri ...Kui! Kui! Kui!

    ReplyDelete
  13. aku yakin ko lukis zombie tu time siang hari yg bercuaca terang benderang dan dalam bilik terbuka yang ada 2-3 orng manusia lain di sekelilingnya.

    ReplyDelete
  14. @nur amalina athman : nasib baik takut.hehe

    ReplyDelete
  15. @amir aiman akashah : hairan sangat ni. majoriti kata zombie tu cun. adakah sebab pakaiannya? atau fizikalnya? er er...haha

    ReplyDelete
  16. @keri ikhwan : ish ko ni.. memang pun. hahahahhahaha!

    ReplyDelete
  17. @abu huzaifah : hey...thank you.hehe

    ReplyDelete
  18. erk..menakutkan betul..tapi dua kalai pandang comel pulak..

    ReplyDelete
  19. @azhafizah : haha. comel jugak? hahahaha!

    ReplyDelete
  20. KAH KAH KAH KAH KAH ! woiiii seram lah !

    ReplyDelete
  21. owh, klau zombie kena sawan rupa cmni, hukk...

    ReplyDelete
  22. @auny auzie : tau pun seram. hahahaha!

    ReplyDelete
  23. @caliph shuriken : hehe. lebih kurang la kot

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah