4R


Baru selesai print out lukisan dalam saiz gambar 4R (4" x 6") petang tadi. Tujuh lukisan je aku pilih untuk di-print out-kan sebab nak tengok apa yang aku boleh hasilkan nanti. Tapi aku lupa nak resize lukisan. Sebab tu ada yang ter-crop. Duhhhh..


Ikutkan perancangan, nak bagi hadiah kepada pembaca bertuah. Nak tak lukisan tak semenggah saya ni? Nak tak? Nak tak? Jawab.


lukisan donut dan ilustrasi butik OBB - Old Blossom Box-Store
ilustrasi shea / my favourite illustration / wink2!
masa untuk mengunting / lefthanded.
selepas digunting

Tak kemas betoi potongan den ha. Ini cadangnya nak buat penanda diari aku. Mula-mula nak suruh tauke kedai tolong potong elok-elok tapi aku kena cepat balik sebab dah lewat petang. Lebih baik potong je sendiri even tak kemas.*Sedih. hohoh.


Salam Maal Hijrah :)

58 comments:

  1. Untunglah dapat print out 4R..banyak lak tu..terasa nak jugak berada dalam 4R tu.hehehe..proud of you lah dani.mesti puas hati sangat dapat tengok hasil kerja sendiri kan.one day nak hire dani do something.can?^__^

    ReplyDelete
  2. dani, rasa macam nak request satu kad.

    kad couple ada gambar wan dan shuhada..nak dua keping kalo boleh.

    agak agak berapa ringgit ye?.

    ReplyDelete
  3. lawa!!
    yang zombie tu satu macham sikit tapi still lawa!!
    suka suka :D

    ReplyDelete
  4. Daniiii..nak sesgt..sape taknak wesss..comei tu

    ReplyDelete
  5. comelnya!!!!!!!! nakkkkkkkkk!!!!!!! :D

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum.

    Yg zombie tu pun dani print,hek3. Terkenang sungguh ooo entry pasal zombie tu,hahaha.

    Lana rasa..lau dani biarkan saiz asal..lagi cantik dani. Walaupun ada yg tercrop skit..tapi overall still ok je :)

    ReplyDelete
  7. wah wah bestttt ni. kalau nak bagi mesti lah nakkkk. hihi. haritu dah try lukis donut ikut tuto, jadiiii. hee tenkiuu ;)

    ReplyDelete
  8. hmm skrg print 4R berapa harga sekeping yek? dah lama tak print saiz ni..

    ReplyDelete
  9. nak dani tapi jom kite exchange.. nak tak.. so kira adil:).. kalo setuju.. komen kt blog tau..

    ReplyDelete
  10. Nakkkkkkk. fie nak !!! Yihuuuu

    ReplyDelete
  11. Comel gila lukisan dani.. Adore sangat2 :) klau dani nk bagi, mesti lah nak.. Hehehe

    ReplyDelete
  12. nak gk exchange.. boleh.. sy bg sticker, buttonbadge, 2kpg biskut.. XDD..4R jd rebutan.

    ReplyDelete
  13. yang lain sangat comel..tapi asal ada gambar hantu lak tu?huhuhuhu.

    ReplyDelete
  14. @Azhafizah Md Nor saja print out sebab dah lama teringin nak buat. asyik lukis je, bosan jugak. hehe.

    boleh je fiza. nanti contact dani k. hehe

    ReplyDelete
  15. @Pocket zombie tu saja je print out. bagi celik sikit mata kalau baca buku.haha

    ReplyDelete
  16. @cik nana alhamdulillah. yeay! sukanya saya :D

    ReplyDelete
  17. @Anis Athia akan diberikan kepada pembaca bertuah. nantikan tau :)

    ReplyDelete
  18. wooowiiie!terlebih cool plak tg lepas dah printout :DDDD
    nak satu!!

    ReplyDelete
  19. ehhh..dani guna printer apa ni..?clear je gambar..slalu klu print biasa warna pecah2..tp dani punya kad ni memang tersangat cantik. suka gmbr baju grey tu..:)

    ReplyDelete
  20. cantik hasil bila dh print..seriussssss

    ReplyDelete
  21. Canteeeekk.......cute....comey... :)
    Nak...

    ReplyDelete
  22. Nakkk! Nakk!
    Tp mcm da lambat nkkk minx :/

    ReplyDelete
  23. eh canteknye.. gler cute :) hehehe hello. hi . im already follow u. follow me back k :) ^_^

    ReplyDelete
  24. @EZAN IDMA hehe. aku dah cuba sedaya upaya bagi muka tu nampak ngeri. tapi ramai pulak kabor comel. haishh

    ReplyDelete
  25. @kiru magu satu je ke??hahahah ok boleh2. tunggu next7 entry ya.hoho

    ReplyDelete
  26. @Intan Faridah uncle tu guna printer terbaik tapi lupa nama apa

    ReplyDelete
  27. @merahitujambu first time print out. saya teruja sikit.hehe terima kasih

    ReplyDelete
  28. @Hanyalah Sementara hehe. kena terus tunggu dulu.terima kasih :D

    ReplyDelete
  29. @Jna marcello tak lambat pun sebab nanti ada entri baru berkenaan hadiah ni

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah