Sementara

Sementara benda tengah trending, masa ni lah nak rebut peluang cari duit poket. *bayar PTPTN woi.ngehngeh. Sementara tengah ramai nak, masa ni lah cuba ambil beberapa daripada tu untuk mantapkan lagi skill. Dalam masa sama, mempertahankan prinsip. Aurat.


Alhamdulillah. Alhamdulillah.


Bila tiba masanya nanti, mungkin akan ada benda baru yang akan jadi trend. Mungkin jugak apa yang aku buat sekarang ni akan tersimpan dalam kotak, kunci, simpan dan tunggu masa kotak tu dibuka balik. Er mungkin tak buka-buka. Huhu. Allah Maha Mengetahui.


Macam naik 'observation' wheel tu. Eye On Malaysia. Mula-mula kita ada dekat bawah. Lama kelamaan kita akan berada di puncak. Tempat paling tinggi dan paling atas. Rasa seronok sangat-sangat kan? Tapi lepas tu, kita akan mula turun balik ke bawah. Sebab tu lah keluarnya ayat, kita tak selalunya akan berada di atas. Ha gitu. :)


Tapi aku tak la cakap sekarang ni berada di puncak kejayaan. Tak layak. Cuma, mula-mula tu boleh tahan terkejut sebab ramai buat permintaan untuk ilustrasi tu. Itu sahaja. :)


So, terima kasih kepada anda tak kira di blog mahupun  IG (instagram) yang suka dengan ilustrasi tak seberapa tu. Sebenarnya tak sangka jugak yang ilustrasi tu akan mendapat sambutan ramai. Thank you so much. Nak nangis boleh? :D

36 comments:

  1. sudah layak menerima award illustrasi terbaik! alhamdulillah.itu anugerah yang perlu digunakan sebaik mungkin..seni itu indah ^__^

    ReplyDelete
  2. hahaha nangis2...tp mmg terbaik illustrasi kak dani..

    ReplyDelete
  3. stuju dgn pendapat awk...
    tapi apa2 pun sy doakn smoga usaha awk buat karekatur akan terus sukses dan mendapat smabutan ramai...
    lgpun lukisan awk cantik, unik dan comel...(^____^)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Send the prayer to Allah

    ReplyDelete
  5. betul dani, bila da kat atas kite hendak lah bersyukur, tapi bila kat bawah bersyukur jugak sebab itu dugaan tanda Allah syg kat kita... pernah rasa up n down.. benda tu yang buat kita matang dan hati kita bertambah tabah... setiap orang ada rezeki masing-masing... yang penting usaha dan jangan cepat putus asa... good luck dani always pray for a good future for you.. :) doakan saya jugak ea

    ReplyDelete
  6. Skanhg ni kire dani ilustrator fofular la..hehehe..jgn lupe pd kami-kami ni ye..hehehe

    ReplyDelete
  7. Well done dani :) Keep up the good work! Nanti fy pun nak tempah juga ek.

    ReplyDelete
  8. Dani please drop email dekat IG boleh ? Nak tempah ilustrasi. Heee

    ReplyDelete
  9. sapu jer sementara rezeki tengah murah... koh koh koh

    ReplyDelete
  10. @merahitujambu oh yang tu memang buat masa ni tak nak buat lagi.hehe. idea kureng takut tak jadi.hehe

    ReplyDelete
  11. @◕ D Y S H A S A H H I R ◕ amin..semoga Dysha Shahir akan terus berjaya dan berjaya. amin :D

    ReplyDelete
  12. @✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ tak la nieyxzha. haha. bukan dikenali sangat pun. saya takkan lupa.hehe

    ReplyDelete
  13. @Fyfy Liew thanks Fy. wah.....hehehe. nanti email la ye

    ReplyDelete
  14. @the malay male ya. hehe. nak kahwin ni.muahahaha. sebab tu kena kumpul lagi duit

    ReplyDelete
  15. @fifie dah bagi email dekat IG. fie boleh tengok dekat banner atas tu. semua maklumat dah disediakan :)

    ReplyDelete
  16. sila kasi licin semua tempahan tu ya:) tahniah

    ReplyDelete
  17. Nak tudung bawal masuk yang cantik? Tengok sini..http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/tudung-bawal-qaisara-by-aisy-imaani.html

    ReplyDelete
  18. aku rasa kejap lagi kluar TV la muka ko ni..

    ReplyDelete
  19. @Cik Lyeen terima kasih datang sini. nanti saya terjah tudung2 cantik tu. :)

    ReplyDelete
  20. @keri ikhwan kejap lagi aku nak pergi shopping. eh

    ReplyDelete
  21. Nagis utk kejayaan sndri BOLEH laa dani!
    Na pun rasa bangga tok dani yeayyyy :)

    ReplyDelete
  22. congratz, dani.. smoga trus sukses ^^

    ReplyDelete
  23. @Jna marcello hahaha. biasa2 je Na. terima kasih :)

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah