Dalam Utusan Malaysia


instagram @dani8dania / #blogger / #illustrations / LOYA.

Walaupun dalam article about Shea tu tak berkaitan aku, tapi memang buat aku rasa seronok. Perasaan teruja (macam aku pulak yang ada dalam article tu) yang membuatkan aku rasa super happy. Apa yang paling best, selama ni aku tak pernah pun beli akhbar tu. Muahahahaha. Ada yang beli 17 Nov 2012 yang lepas? Lagipun dapat tahu pasal tu masa di IG (instagram) dan saja beli untuk kali pertama sebagai kenang-kenangan.

update : saya tak femes. sekian. Terima kasih Shea sebab letak header ada ilustrasi tu. Merasa tengok lukisan dalam akhbar. haha.

36 comments:

  1. alhamdullilah, seronok kan rasa... mesti org tgok doodle dani dari shea..heheh

    ReplyDelete
  2. Mula2 fie baca sisiapn nie, fie dah ambil gambar nie ingat nak upload dalam IG dan tag dani, lepas tu tak thu kemana dah sisipan tu. proudddd gila kan dani, fie yang melihat pun like wooowwww apakan pula dani yang pembuat. hehe

    ReplyDelete
  3. Bestnya hasil kerja tangan masuk paper... keep it up

    ReplyDelete
  4. wah..untunglah retis masuk akhbar pulak..xpe,yg pasti tuan punya hasil kerja tu termasuk sekali walau muka nya takde..hasilnya ada!

    ReplyDelete
  5. Wah illustrasi dani masuk news wooo!

    ReplyDelete
  6. wahhh..hasil sendiri masuk utusan malaysia. mesti rasa happy kan? :)

    p/s: suka tgk hasil2 dani. selalu jd SR. ingt lg tak sy yg tempah blog design masa awal2 dlu? lps tgk blog ayu..

    ReplyDelete
  7. @fifie la yeke?haha. dani dapat tahu daripada Shea punya IG

    ReplyDelete
  8. @Azhafizah Md Nor lagi suka kalau muka sendiri takda. :) thanks fiza

    ReplyDelete
  9. @Fyfy Liew itu sebab Shea tukar header baru yang ada ilustrasi dani je. terima kasih dekat Shea. hehe. terima kasih fy!

    ReplyDelete
  10. @-atiQah- semestinya ingat walaupun atiqah silent reader blog ni :D

    ReplyDelete
  11. Haa.. Kan aku dah kata.. Mula2 msuk mjlah.. Pastu srtkhabar .. Pasni masuk tv.. Pastu masuk american idol eh eh..

    ReplyDelete
  12. tahniah dani..walaupon dani x di sebut..tp ckup laa artwork dani org tgok..sy kalau cmtu sy x pandang org dia..sy pandang karton dia tu..rasa menarik..

    ReplyDelete
  13. @keri ikhwan lepas tue dia masuk Nasik Lemak Kopi O laaa.. haaa gitu... power power.. koh koh koh

    ReplyDelete
  14. tahniah..memang puashati kalau hasiltangan kita diterbitkan kan:)

    ReplyDelete
  15. thniah..hope stu hrinti artwork kak dani lebih dknali

    ReplyDelete
  16. DANI!

    dani dah femes. nanti dani dah tak layan kita lagi. sob3x! :(

    ReplyDelete
  17. @the malay male betul. lama2 nanti dah tak trend. hehe

    ReplyDelete
  18. @Noor Hazirah kak hazirah, saya ni tak femes dan takkan femes. cari duit lebih je. bukan untuk fofular. huhu.

    ReplyDelete
  19. Assalammualaikum dani.

    Bertambah berkobar la gamaknya nak melukis ye dak,hahaha.

    Simpan la elok2 sisipan tu dani.. simpan lukisan2 dani, semua akn jadi kenangn anak cucu nanti.. oh, terus ke cucu ak sebut,keh3. Tpi betul la kan.. :)

    ReplyDelete
  20. wahhhhh...syok lah dani bleh tgok artwork msuk paper..heee

    ReplyDelete
  21. @Tinta Lana berkobar cari duit lebih demi sesuatu untuk dunia akhirat.

    ReplyDelete
  22. @EZAN IDMA bercuti? macam salah entri je zan.hahahaha. k tak lawak eh.

    masuk paper bukan sebab aku pun tu.

    ReplyDelete
  23. Fewitt fewittt lepas niii dani laa plak masuk paper! Yeayyyyyy \o/

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah