Peplum Giveaway by NadNod Azizan

Dah lama jugak tak join GA. Lepas baca entri dalam blog Fifie tadi, terus rasa nak mencuba. Apa salahnya cuba-cuba. Kot kot lah dapat. Fuh... peplum free tu. Dah la warna purple. Memang tengah cari peplum warna tu. ngahngah.



Kalau korang nak join, click pada gambar ya :)

17 comments:

  1. Terasa nak join tapi rase cam tak muat je xD

    ReplyDelete
  2. Haha mari lah kita sama sama mencuba nasib dani.

    ReplyDelete
  3. All the bestttt Dani :))
    So klau fie or dani yg berjaya tolong laa shareeeee baju tu dgn Na heheh

    ReplyDelete
  4. ap kata akak plak giveaway lukis. hehehe

    ReplyDelete
  5. peplum.. klu dapat mempelam aku join la.. peplum aku tak suka sangat nak pakai
    <-- makan kerepek smbil merepek

    ReplyDelete
  6. gud luck ye.. peserta GA tu gak

    ReplyDelete
  7. peplum tue menatang tue rupanya... oooo... XD

    ReplyDelete
  8. Good luck dani..nak join tapi takut fit sangat pulak kang..gegege

    ReplyDelete
  9. tok tok tok . datang sini . :D

    good luck ye giveaway by alya jane ni :D

    semoga menang. oh ya .

    mari join giveaway ni :D
    mp3 sport untuk dimenangi.
    ada 3 watch diberi secara random.

    jum meriahkan amer nye giveaway :D
    http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah