Webstagram

Instagram memang benda yang tengah meletups sekarang kan. Aku pun tak terkecuali untuk cuba ber-instagram sebab suka tengok gambar-gambar instagram. 


Rembat handphone, sign in instagram, check notification, lepas tu upload gambar dan filter benda alah tu ikut mana berkenan. Paap! Upload. Loading....ha terus keluar. Kadang-kadang failed. Heh.


Tapi aku tak la sepanjang masa mengadap instagram guna handphone. Lepas upload apa aku rasa nak upload, terus aku sign out dan log in pulak webstagram di netbook sambil buat kerja lukis dan balas email. Antara sebab aku suka webstagram ni, mudah nak tengok dan balas komen. 


Kalau taip menaip guna keyboard ni memang juara. Laju. Sebab dah bertahun-tahun buat benda sama. Dalam gelap pun dah boleh menaip. Serius. 


Berlagak. Hahah.


@dani8dania
Tapi yang tak bestnya, memang tak keluar le notification ada orang komen ke, tag or even mention daripada sesiapa macam facebook tu. Kita kena check sendiri. Refresh page. Kalau upload gambar, kena la guna handphone sahaja ya. Hoh hoh. *memangla.


Kalau nak tahu apa-apa info di IG (instagram) dialu-alukan follow den di @dani8dania.

28 comments:

  1. kiteww takdeeww intelagelam.
    kitewww pakai bb je.

    hukhukhuk.

    hahah..ngade.

    ReplyDelete
  2. saya instagram takde apatah lagi webstagram.oh begitu out to date haku.yang saya ada berat berkilokilogram =(

    ReplyDelete
  3. gambar cantik cantik!eh fiza dah follow ke belum ni?dah kan?err errr..nak kene bukak balik ni sbb jrg ber instagram..xtahu dah nak amek gambar pe..=__='

    ReplyDelete
  4. oo..baru tau sey...huhu ^^

    selalu tengok kat insta dani nyer illustration... nieza jarang upload situ... coz rase cam takde privacy sbb mak nenek sume ade kat situ... wahahaha..

    *berblogging hanya suka suki..tak ramai sedara family yang tau hobi yang satu ni.. hehehe ;p

    ReplyDelete
  5. Fy pun guna webstagram juga. Hihihi,dani kit sama,dalam gelap pun boleh menaip. Wahahahaha.

    ReplyDelete
  6. syok je tgok org ada android..sy pakai bb x de...=_=..jelim2 poket bakal somi...XD

    ReplyDelete
  7. @ascil.punye.lah hehe. kalau takda semua tu pun takpe. tak menjadi kepentingan kan

    ReplyDelete
  8. @Azhafizah Md Nor tu la jarang nampak fiza dekat IG. kembalilah...kembalilah

    ReplyDelete
  9. Salam.

    Allah..terasa ketinggalan zaman juga lana ni dani..

    Instagram takda..webstagram pun tade.. apa pun tada..hehehehe.

    Tapi dani, memg lawa gmbr2 instagram kan..lana pun suka tgk gak..cuma lum ada rezeki n kemampuan..huhuuuu. Enpon pun still pkai yg kalau baling, lantai leh retak,hek3

    ReplyDelete
  10. Mudah kan mudah kan?
    Hahahahah
    Naaa pun suka gilaaa rasa mcm sepetik jari jee upload pix Instagram ni :D

    ReplyDelete
  11. Salam..

    ehh..mana entry lampu merah tu dani (=.=) hehehe

    ReplyDelete
  12. tapi webstagram ni orang boleh curik gamba :\

    ReplyDelete
  13. ntah kenapa aku punya phone xleh login instagram
    *dah lupa pasword memangla xleh masuk (padahal bru sign up terus lupa pasword)

    ReplyDelete
  14. @Tinta Lana saya buat instagram pun sebab suka gambar cantik2 je.hehe. hp leh retak lantai la bagus.haha

    ReplyDelete
  15. @Tinta Lana delete dah. macam entah pape je.haha

    ReplyDelete
  16. @syakey walaupun curi tapi gambar tu akan pecah2 tak sama macam ori

    ReplyDelete
  17. @keri ikhwan alasan yang sama macam twitter. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah