H&M Men Fashion Spring 2012

Sekarang ni banyak lukis fesyen lelaki. Memandangkan jantina ada dua, lelaki dan perempuan (er tolak yang songsang) so aku rasa kalau cuma buat fesyen perempuan ni macam tak berkembang aku punya lukisan. Macam tak fair dan macam tak fun.

27 comments:

  1. hehe.. kite dijadikan hidu berpasangan.. hehehe... tgok gaya ne teringat kat member, dia suka gaya ala2 maskulin ne

    ReplyDelete
  2. fesyen gini skang kan..cantik cantik.dah jadi fesyen lelaki pakai bag camni.looks trendy!

    tapi lukisan dani sentiasa ohsem!

    ReplyDelete
  3. Part janggot kecik yang penting tu kak, oyeah.

    ReplyDelete
  4. Salam.

    Stylo la dani. Dani..pasni..lukiskan baby bleh? >_< waaaa, ak yg excited! hehehehe

    ReplyDelete
  5. Cepat cepat lah bukak order. Nak tempah. hehe

    ReplyDelete
  6. @Azhafizah Md Nor ha'ah nampak sungguh trendy dengan bag. terima kasih fiza!

    ReplyDelete
  7. @fifie hehehe. maybe awal tahun depan kot

    ReplyDelete
  8. wewitttttttt. dani dani,nak tanya bole?acane eh nak buat shading shading dekat lukisan tu?untuk ms excel.

    ReplyDelete
  9. awk nk tnya, ni buat guna excel ker??? sgt berminat..

    ReplyDelete
  10. @ascil.punye.lah cuba ascil tengok tutorial lukis donut. dari situ saya ada ajar caranya. harap membantu :D

    ReplyDelete
  11. Ibu dah tgk semua hasil tangan Nurdani.. Tak taunak komen apa... kagum.. Harap2 dpt tempah juga nanti..

    ReplyDelete
  12. betul betul betul.. kalau lelaki suka lukis gambo lelaki lepas tue kekok lukis perempuan..tak berkembang

    sebab tue dulu aku lukis perempuan tapi takde rupa perempuan.. koh koh koh...

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah