Sporty look couple

HG printing couple baseball coat / korean fashion / sumber rujukan : google

Nampak sweet kalau tengok pasangan tu pakai baju sama, tapi untuk yang dah kahwin la. Hehe. Kalau ada anak, pakai sedondon jugak, bertambah comel. Lebih kurang macam boria. Hoh hoh.


Kalau ikutkan gambar asal, wanitanya pakai skinny jeans. Untuk sesuaikan dengan gaya muslimah, aku gantikan dengan seluar yang loose lepas tu tudung bawah paras dada dan ditambah sling bag sebagai penghias gaya. Skull bracelets pun letak sekali sebab sekarang kan tengah trend benda tu. 


Aku dengan bakal imam (bakal suami den) memang cukup suka pakaian macam ni. Sempoi. Kitorang pun suka jugak buat aktiviti lasak jadi sangatlah sesuai kan kan kan.

44 comments:

  1. tingginya cita-cita..
    hehehe..comel la.

    ReplyDelete
  2. pocket rase girls nampak sporty kalau pakai cargo pants ngan baju ketat,

    tp tak sesuai kalau bertudung so loose the baju ketat :D

    ReplyDelete
  3. ppehhh sweet ! varsity lagi ;D dudel akak makin cantik ;O serius . lama dah tak singgah sini ;(

    ReplyDelete
  4. Illustration ni mengingatkan nieza pada irine & suami..macam iras diaorg :)

    ReplyDelete
  5. Ahaks. Bakal imam yang tak tahannye :) Cantik laaa. Cantik sangat :)

    ReplyDelete
  6. cun melecun dah ni dani..nanti leh sponsor doodle untuk event fiza lak ye ^__^

    ReplyDelete
  7. comelnyer kapel camni..ayuyuuuuu~

    ReplyDelete
  8. @Pocket hehe.betul. sesuai untuk gaya muslimah. loose dan tak jarang

    ReplyDelete
  9. @Myra Azraff tu la. myra nampaknya busy dengan life sebagai student kan

    ReplyDelete
  10. @Nieyxzha Hassan bila cakap macam tu,baru saya perasan.hehe.ada la sikit2 kot

    ReplyDelete
  11. woh.
    ini sungguh comel.
    masing masing sporty!

    ReplyDelete
  12. Gorgeous sangat illustrasi kali ni! Ternganga den tengok!

    ReplyDelete
  13. wewitttttt !
    bakal imam tuuuuu.haha.comel je dani and lukisan2nya.

    ReplyDelete
  14. Dani kalau fie terjumpa dengan couple bercinta nie pakai baju sama exactly the same one, mesti fie suka. Sebab nampak lucu. Tapi kalau orang dah kahwin nampak romantik pulak.

    ReplyDelete
  15. siyes chumel.. hehe. wah sesuai sgt, dua dua suka aktiviti lasak ye~~ hehe

    ReplyDelete
  16. sgt secocok okey.. suka kalo ada hoohdy.. comel je rasa

    ReplyDelete
  17. koolnya..dah masuk fesyen laki pula ke?

    ReplyDelete
  18. @fifie betul betul. kalau yang dah kahwin pakai sama memang romantik. tambah pulak kalau ada anak sekali

    ReplyDelete
  19. @nazha anua asyik fesyen perempuan je, tak fair. so aku buat untuk lelaki jugak.hehe

    ReplyDelete
  20. teknik mewarna nmpak simple tp cantik giler

    ReplyDelete
  21. @keri ikhwan terima kasih. simple is better gitu.hehe

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah