Ilustrasi Dena Bahrin

hak milik Dena Bahrin.

Ada dua jenis ilustrasi yang Dena tempah. Single dan couple (bersama suaminya). Kalau perasan, bentuk muka dan tahi lalat kat pipi tu, simbol diri Dena


Kalau nak dapatkan macam ni, sila tunggu tempahan dibuka. Tak boleh nak tag semua orang dekat instagram sebab tak ingat dah siapa yang request suruh tag. Jadi, rajin-rajinkan diri tengok update. Hehe. Hint akan diberikan terlebih dahulu. Limit kepada 10 orang sahaja. Kepada bakal pengantin yang nak ilustrasi kahwin, sila tempah 3 bulan (atau lebih) awal sebelum tarikh pengedaran kad kahwin anda.


Prinsip aku tak nak tamak, sebab takut lambat siapkan. Lagipun dalam seminggu ada 7 hari, 5 hari siang bekerja, 5 hari malam berehat, 1 hari half day bekerja, 1 setengah hari cuti berehat. Mohon mengerti. Hukhukhuk.

17 comments:

  1. lawanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

    ReplyDelete
  2. pergh!! stail..mmg pergh arr

    btw jgn lupa singgah blog fi tgk artwork manipulasi plak :P
    #tutupmuka!!

    ReplyDelete
  3. Hari tu dah tengok dena punya serius lawaaaa

    ReplyDelete
  4. Rezeki bakal pengantin...tapi kena jaga jugak kesihatan tu ye ;)

    ReplyDelete
  5. Tak sabarrr Na nak kawen!
    Serious org pertama Na carik adalah Dani..ok Dani..Na da booked awk awal2 ni hehe

    ReplyDelete
  6. Tak sabarrr Na nak kawen!
    Serious org pertama Na carik adalah Dani..ok Dani..Na da booked awk awal2 ni hehe

    ReplyDelete
  7. @Fyfy Liew ok fy. ramai betul fi. syarafi (fy), fifie (fie) dan fyfy liew (fy). hehehehe

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah