Ketap gigi

Sign in blog, create new post lepas tu taip apa aku rasa nak taip. Tekan preview dan baca balik. Rasa macam tak kena, terus aku close dan delete entri yang aku rasa tak berfaedah untuk diceritakan kepada pembaca.


Sign out blog dan tidur.


Idea menaip datang tiba-tiba. Guling-guling ala-ala hindustan, terus landing dengan selamatnya dekat lantai. Buka netbook, connect internet, sign in balik blog.


Kali ni cuma termenung. Lebih kurang 10 minit. Hampir-hampir menjangkau 30 minit.


Pppfft....serius aku lupa apa nak taip. Terus tidur balik.




Sekian, cerita tak berfaedah.
 

19 comments:

  1. Haha.. kesian. Kalo xda idea nk wat entry baru sng ja. Wat entry pasai pa xdak idea. But, you still need an idea.. :P

    ReplyDelete
  2. Hahahaha, faham2.

    Kadang2 penat termenung dpn laptop dgn hrpn dpt mnaip sesuatu. Tapi blank.

    Dah naik ats katil, berlambak plak idea.

    ReplyDelete
  3. aha ayokk~ ketagih.. XD

    sebabtu sy suka komen/sekodeng blog orang dari update.. kadang nak berkongsi banyak benda, tp bila nak taip.. lupa. (komen nyakat blog org sy tak lupa plak..wawawa :P).

    ReplyDelete
  4. sm lah gak skrg ni hah tgk dashboard bc n3 kwn2.idea dtg menimbun tp bila dh type,save as a draft je he3....

    ReplyDelete
  5. hehe.... comel... xpe. xpe. ade idea sok lusa update ye.

    ReplyDelete
  6. haha, sama laa
    xde idea nak update apa

    ReplyDelete
  7. itulah kalau takde idea..taip delete taip delete..sudahnya kosong kosong kosonggg...=__='.ketap gigi sambil cari idea ye.

    ReplyDelete
  8. Sebelum nak update, idea melimpah-limpah. Bila time nak update, hantuk kepala sekali pon,..tak ingat punya..haha.. >_<

    ReplyDelete
  9. kikikiki,selalu jadi kat onie,bhahahaha

    ReplyDelete
  10. kak,bila saya baca blog akak,saya tetiba nak try lukis doodle guna excel dan akhirnya menjdi jugak ! okey tak ? cer komen sikit
    http://billomanggo.blogspot.com/2013/02/my-super-duper-fashionshow-header.html

    ReplyDelete
  11. ini dinamakan mengupdate smbil mengigau.
    sindrom yg sama dngn berjalan smbil tidur

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah