Trend tangkap gambar kaki


Sejak ada instagram ni, tak banyak sangat aku upload gambar kaki. Kat atas ni mungkin antara yang terselit dalam koleksi gambar aku. Sambil-sambil berdiri tu, tetiba ambik kamera, snap. Sobonarnya an, den terjebak bila mula-mula tengok Yunalis Zarai tu upload gambar kaki dalam kereta. 


Sejak tu makin lama makin ramai aku nampak gambar kaki. Aku pun tak paham motifnya tapi aku rasa cool la pulak. Tak tahu kenapa rasa cool. Mungkin sekarang ni musim hujan kot. Eh hambarnya lawak itu.


Ada yang bertujuan nak kongsi kasut, seluar, handbag etc etc. Bagi aku, setiap gambar walau apa pun gayanya, tetap ada seni tersendiri. Apa yang penting, aurat kena jaga.


21 comments:

  1. erkk..hambar jugak lawak tu, tapi kenapa boleh gelak pulak ni..hahaha

    p/s: mana entry yg sebelum ni? xsempat nk baca yg pasal kembar tu..

    ReplyDelete
  2. kakak...stokin mana kakak? hehehe... :p

    ReplyDelete
  3. Seronok sangat tangkap gambar kaki, tangan, telinga, siku, dagu, kepala lutut, saya suka!

    ReplyDelete
  4. Haah ramai yang buat macam nie kan Dani satu lagi tangan yang pegang anything. Like coklat ke, ubat gigi ke, air kotak ke.

    ReplyDelete
  5. lawa pic tu.

    dlu trend gmbr mknn mcm2, skunk gmbr kaki. huhu. xlme lagi ape trend hagaknye.. :)

    ReplyDelete
  6. nampk cam style la amek gmbr cmtu. haha.

    ReplyDelete
  7. Baik ko snap gmbar kaki kucing ke. Lembu ke. Kaki lima ke.. Mnyk cap kaki tiga ke... Pastu kita main teka2 kaki apakah itu?
    Mohon idea ini dipertimbangkan dgn serius

    ReplyDelete
  8. @Encik H hahaha. entri tu dah delete.kihkih

    ReplyDelete
  9. hehe...my sis pun selalu tangkap gamabr cenggini

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah