MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

sila klik pada gambar untuk terus ke blog mak dara.
Kali ni aku nak sertai satu giveaway daripada Mak Dara sebab dah lama sangat tak masuk benda-benda macam ni. Salah satu tarikan utama nak masuk ni sebabnya terkejut dapat tahu ada 58 hadiah daripada 30 penaja. 


Pertama kali rasanya dengar macam ni. Hehe. Kalau rezeki aku dapat, alhamdulillah. Saja cuba-cuba. Kot kot dapat ke kan.


Senarai penaja ;

Dengan ini, nak tag tiga kawan blogger untuk masuk giveaway ni. Calon-calonnya ialah,


Harap-harap merasa la 58 hadiah tu. Hehe.

27 comments:

  1. cun ! nanti onie join gak :D

    ReplyDelete
  2. sudah join.Moga ada tuah untuk kita (:

    ReplyDelete
  3. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  4. Tak join, tapi wish luck pada semua yang bertanding dalam ni ^__^

    ReplyDelete
  5. Walaupun minat dah berkurg, support utk kwn2 yg join tetp ada..cewaahhh, ayat menteri gitu,hik3.. good luck dani, rsanya, ni segmn pling bnyk penaja lana pernh jumpa spnjg berblog ^_^

    #Pasal tempah header..dani serius nak tempah? *Malu*

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama :)...best of luck

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  7. pergghhh..menarik..


    erkk...di tag ke??

    ReplyDelete
  8. ehem2.. kononla klo rezeki berpihak, kita share2 ye.. XDD. banyak sungguh adiah. terimakasih cik dani.

    ReplyDelete
  9. jalan-jalan singgah sini.
    dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  10. As salam,

    singgah sini dari segmen yang sama...all the best ya!

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  11. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  12. @Tinta Lana hahha. terima kasih menyokong.

    nak jugak merasa header buatan Lana. tapi caj berapa?

    ReplyDelete
  13. @merahitujambu ya anda di tag. dah nak dekat kahwin ni apa kata cuba. kot2 rezeki orang nak kahwin ke.hehehe

    ReplyDelete
  14. Datang dari segmen yang sama

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  16. Hai nurdani :) aida baru berkesempatan terjah blog blogger yang join segmen nie. terlambat lah pulak. hehe.

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete
  17. salam.. deno dtg dari segmen MAK DARA! sori.. terlewat la.. hehe... ^_^

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah