Lencos & Aderecos

O Muslimah Fashion blog voltado para as mulheres que cultivam o amor-proprio eque gostam de estar lindas e charmosas mesmo no dia-a-dia. 


Ha faham? Kalau tak faham, meh nak terjemahkan.


Fesyen muslimah adalah sebuah blog yang menjurus ke arah wanita yang memupuk diri dan kasih sayang serta suka untuk menjadi cantik dan menawan setiap hari. 


Sebenarnya ayat tu daripada blog description Lencos & Anderecos. Aku minta bantuan google translate je pun. ahaqhaq. Pemilik blog ni namanya Andreza Hana daripada Portugal merupakan salah seorang customer yang sudi mendapatkan ilustrasi sendiri secara eksklusif daripada aku yang lukis pun suam-suam kuku kaki ni. Lukisan tak dijual di mana-mana. Hanya untuk pembeli.


Bila dah masuk customer luar negara, tak fasal-fasal aku dah sign up akaun Paypal. Senang jugak rupanya transfer duit guna benda alah ni ke serata dunia dan tak fasal-fasal aku tahu la serba sedikit ilmu fasal pertukaran matawang asing.



Ikutkan gambar asal handbag, cincin dengan gelang mutiara tu tak ada dan aku cadangkan buat tambahan sebab bagi nampak lebih okay. Dah la aku tak pandai bab fesyen, boleh pulak pergi cadangkan dekat someone yang memang bergaya. Hahaha. 


Nasib baik setuju dan diterima dengan baik. Lukisan ni untuk diletakkan dekat headernya macam kat bawah ni.




Comel kan? Terima kasih kepada Andreza Hana kerana menempah dan suka dengan hasilnya. Bukan senang nak buat orang suka dengan apa kita hasilkan.


Illustration by me : nurdaniub.blogspot.com


23 comments:

  1. skrg ni tgok illustrasi cik dani, wajah dorg ada dlm tu. woah! sbelum ni kan mcm sama pattern. yamni ada iras2. shea punya wajah pun ada (dientry lepas) :D

    **mohon buat 1 entri tentang paypal dalam versi bahasa melayu.. :D langkah demi langkah. terimakasih.

    ReplyDelete
  2. dapat ilmu baru :)

    pape pon doodle still comeyy ^^

    ReplyDelete
  3. wah.negara luar suka hasil awak..alhamdulilah...

    ReplyDelete
  4. Salam.

    Waaahhh! Dah jauh sampainya ilustrasi dani! >_<

    Ak yg excited,hahaha

    ReplyDelete
  5. Haha. Try pegi link blog dia, tapi zerios tak paham. Tengok gambar je.

    ReplyDelete
  6. wah tahniah tau...tumpang bangga ^^

    ReplyDelete
  7. wahhhhhhhhhh ! ^_^ (tak terkata-kata)

    ReplyDelete
  8. fuhyoohhh..
    ke portugal pulak dah

    ReplyDelete
  9. semoga nurdani terus maju dan maju bertapak2..hehehe.. illustrate dah masuk tersebar antarabangsa dh.. suatu pencapaian yg boleh di banggakan..

    ReplyDelete
  10. wow.. from portugal.. thaniah dani hope lepas ne artwork dani berkembang lagii.. proud of you dear

    ReplyDelete
  11. @biskot : hehe. sebab bukan semua nak nampak benda tu sama.jadi saya cuba masukkan wajah diorang sikit2 dalam lukisan.hehe

    insyaAllah ada kelapangan sikit, saya explain fasal paypal

    ReplyDelete
  12. @noor atikah ramli : tu la. bertambah lagi ilmu :)

    ReplyDelete
  13. @mysara ab rahman : alhamdulillah. tak ramai pun tapi boleh la dianggap batu loncatan sikit.hehe terima kasih

    ReplyDelete
  14. @merahitujambu : terima kasih. tak menyangka jugak ni

    ReplyDelete
  15. @the malay male : "kibas paruh"

    ReplyDelete
  16. @nurulfarhana : guna google translate baru saya faham

    ReplyDelete
  17. @aleasara @izzah azizah : terima kasih :D

    ReplyDelete
  18. @keri ikhwan : naik air asia

    ReplyDelete
  19. @keri ikhwan : eh silap. MAS.

    @aztory311 @dyshashahir : amin. terima kasih atas doa tu

    ReplyDelete
  20. bergaya gitu.. hehe... cantik.


    psst; lama tak dtg sini. hehehe.

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah