Nurdaniub sponsor hadiah untuk Giveaway 2014 by Syira Lokman


Kepada korang yang suka sertai aktiviti macam ni, boleh la cepat-cepat up entri baru dan rebut peluang untuk menang hadiah-hadiah menarik daripada para sponsor yang best (termasuk aku la.. hehe).


Dalam giveaway ni, aku sponsor 1 lukisan kepada pemenang. Banyak lagi hadiah lain yang disediakan jadi kenalah cepat-cepat klik Giveaway 2014 by Syira Lokman ini! 


Ikut syarat-syarat yang telah disediakan di entri Syira dan korang tak perlu follow blog/instagram aku sebab aku bagi syarat mudah je, siapa menang nanti sila email gambar yang tutup aurat bagi lelaki atau perempuan. Tu je. Boleh? Ok cantik.....



Tarikh tutup pada 25 Mac 2014
Masih ada masa, jadi cepat-cepat sertai.



sebutan Nurdaniub ialah,
Nurdani u b / Nurdani you b. 
Ha macam tu.
cer sebut cer sebut..


11 comments:

  1. yeayyy hope bole menang hadiah dr kak dani , amal dh join!

    ReplyDelete
  2. sebutan Nurdaniub ialah,
    Nurdani u b.
    Nurdani ubi.
    sekian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ubi cicah susu pekat pun sodap

      Delete
    2. ubi keledek sedap buat cekmek molek... ehh ;p

      Delete
  3. Jangan Lepaskan peluang untuk join :)

    ReplyDelete
  4. untunglah sape yg menang nnt sebab dapat lukisan dani yang 'rare'....

    ReplyDelete
  5. Wah, untunglah kalau menang hadiah ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha join tau. ramai sponsor yang sponsor hadiah syoq2

      Delete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah