Pintarnya



16 comments:

  1. parking depan kedai tue penuh kaaa? wkwkwkw

    ReplyDelete
  2. malas sungguh nak parking tepi jalan ye.... patutlah org malaysia paling ramai yg obes :-)

    ReplyDelete
  3. huhuhuh... ya, tensen sungguh dengan orang yg suka buat perangai macam spesis pemandu kereta biru tuh, lagi satu yg jenis suka parking berderet di bahu jalan utama yg cinoni je saiznya... ish ish ish, bahaya betul huhuu~

    ReplyDelete
  4. napelah tak buat gerai sebelah kedai tu. takdelah menyusahkan orang.

    http://adarain.com/

    ReplyDelete
  5. kalau boleh depa nk parking tgh jln hahaha... bahaya bgi pemandu lain terutama yg jenis salu zoned out mcm fi ni huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. Ini namanya drive thru segera.
    Patut masa lalu tepi kereta dia tu, hulur duit syiling kasi calar panjang dekat tepi...hahahah

    ReplyDelete
  7. kalau kat jalan utama buat mcm ni, memang kena hon laa...

    ReplyDelete
  8. punya malas nak parking lah ni kan..aishhh menyusahkan orang lain betul

    ReplyDelete
  9. sy nk pegi sekolah pagi2 selalu jugak jumpa kes camni.. dh la depan tu simpang... selalu ada la yang teraccident...

    ReplyDelete
  10. Rindu kak dani. Dah lama tak jenguk. Nasib baik ingat lagi link blog =)

    ReplyDelete
  11. memang mengundang kemarahan kalau camni.. huhu

    ReplyDelete
  12. errr mungkin atas jalan tu dia sorang je yang drive..-_-

    ReplyDelete
  13. Amboi ..drive thru je..pas tu susahkn org lain

    ReplyDelete
  14. Jom Singgah Blog Saya

    Koleksi Resepi emak
    http://koleksiresepiemak.blogspot.com/

    Info Muzik Terbaru
    http://muzikmp3terbaru.blogspot.com/

    Info Filem Terkini
    http://filemhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah