for the first time....aku di tag

Semalam 2 october aku di tag oleh cik sukemakan
Terima kasih tag dani ye. lap u! agagaga
hari ni baru dapat buat entri ni sebab semalam internet ngek sket

ada beberapa soalan maut yang perlu aku jawab
meh tengok apa jawapan maut yang aku nak jawab tu




1. name one person who made u laugh last nite!
  mamat (bukan nama sebenar)

2. what were u doing one hour ago?
Perlu ke bagitahu? er..menyelesaikan sesuatu di toilet

3. what was d last thing u said out loud?
lembu

4. where is the next place ur going to?
  toilet. terasa nak membuang lak

5. what was d last thing u paid for?
  rasanya bil broadband je kot

6. where were u las nite?
bertapa dalam toilet. makan tak hingat sampai membawa padah

7. what is the best ice-cream flavour?
  semestinya chocolate! nyum2

8. do u wanna cut ur hair?
  nope! i love my hair

9. do u love to melatah?
tak suka sebab bahaya tapi kadang-kadang tersasul jugak.urgh!

10. if that so (melatah), what will u say?
  owh lembu!

11. what does the last text-msg received said?
kuang hasam ko kenakan aku

12. will u get married in future?
nak sekarang. gagaga

13. do u chew on ur straw?
oh tidak sama sekali. itu tabiat yang tak elok for me yeah

14. do u make-up ur own words?
kadang-kadang

15. is there anyone u like or love right now?
yes! ada dua orang (mak and ayah aku ok.....)

16. tag 5 people
  dengan ini aku pilih :

cik Nabilah
cik Lalalovy 

jom jawab ye teman-teman kalau korang nak buat la.tiada paksaan tau...

12 comments:

  1. kah3...terkentut kentut aku tahan gelak ~zuzuk~

    ReplyDelete
  2. dah kena tag dah last week, nampaknya nak kena refresh tag la nih ehehhe kejap ekk...
    ni yang last week punya tag..
    kuman "Yang dulu punya tag" Entry
    takpe kang saya balas tag nih eheheh

    ReplyDelete
  3. @Kuman Chaos la yeke???ahahaha..
    dani tak tau..ekekek

    ReplyDelete
  4. hohoho mekasih2
    sat lgik ak update bler ad mse ;D

    ReplyDelete
  5. @Fakhrur Razi berkata okeh dude. tiada sebarang paksaan untuk sediakan entri ni ;p

    ReplyDelete
  6. @Fakhrur Razi berkata ko copy kat orang yang tag aku. so sorry. faktor keselamatan.wwawawa
    tapi kalau menyusahkan jangan buat taw
    (rasa brslh lak)

    ReplyDelete
  7. hahahah xde larh
    ak powng mmg xde idea utk update :P
    wokeh gak letak tag nih XD

    ReplyDelete
  8. thnxx tag , will take it . *baru dlm draft .

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah