my lovely followers -part 1

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.huhu..hari ni aku nak buat entri khas untuk my followers yang sudi follow blog aku yang tak berapa nak hebat ni. entri khas ni sebagai menghargai kesemua follower aku. untuk part 1 ni aku tunjukkan 7 followers bagi group pertama. next entry aku tunjuk la yang lain-lain. kalau nak letak semua kat entri ni jenuh nak baca and scroll down. so buat sikit-sikit

SUKEMAKAN

-->

about her : aye merupakan insan lemah bename fazlina yg kebetulannye mempunyai hobi yg pelik >sukemakan<...umo jgn tya sebab etu isu agak sensitip...saye maseh belasan taun...>_<...sedang mengejar gelaran sarjana, wanita, tunangan, isteri serta mama! mempunyai cita2 yg agak luar biasa n di luar kawalan otak manusia...suke gelak sbb tawaan saye amat comel...haha...sekian! selamat membaca!
about her blog :
blog sukemakan ni memang aku rajin terjah setiap kali dia update entri.
sebab gaya penulisan dia memang best. ada unsur kelakar dan ayat tak boleh belah. hehe
blog dia memang colourful..ceria gitu. tapi satu je musykil..umur dia. tak tau la samada dia lebih muda or tua dari aku. aku memang nak sangat tau. huhu


AYU JAZARI
-->


about her : ~jUz a siMpLe gUrL..n0t a pErFeCt gIrL..pReTtY cLuMsY..cArElEsS,s0mEtImEs.. mAy b i LuRvE bEiNg uNpErFeCt~
about her blog :
dia ni my real friend la. masa belajar lagi dah kenal. bercerita fasal blog ayu,
dia suka pink so semuanya kena la pink. tengok la blog dia..cute woo
entri dia ringkas je
dia banyak cerita about her personal life. aku dengan dia pantang jumpa mesti nak tergelak even tak start bercakap lagi. muahaha. kitorang je paham kenapa


DAYA IMANAH
-->
about her: Im just a girl..With a dream that got the best of me. In a world that believes fame is everything. Got outta touch, with the ones who gave me my wings to fly
about her blog : 
 follower aku seterusnya ni memang sweet. gambar-gambar dia memang fotogedik eh  fotogenik lah. jangan marah daya. gurau! hehe
daya ni pun memang kawan aku jugak since sekolah. tapi tak rapat sangat la.
blog dia cute, banyak cerita tentang personal life dia with her boyfriend and family.
aku belajar fasal blog pun sedikit sebanyak daripada dia lah ;p ..thanks daya!


ANIS
-->
about her : seorang hamba yang kini mengharapkan pengampunan dari Tuhannya dan diberi peluang kedua di dalam hidupnya..
 about her blog : 
blog anis ni banyak info fasal agama. banyak entri-entri anis yang bermanfaat untuk kita. kalau nak tau sila terjah blog beliau ye
dia ni memang baik. muka dia macam Elfira loy (watak cerita Qalesya)..bak kata orang kedah, ada meh
blog dia kaler purple. cantik, simple, dan kemas . entri pun ringkas tapi padat la dengan info-info. so mesti baca!


RAPUNZEL DADA

-->
about her : Seorang gadis yang mendapat nama "Rapunzel" daripada kawan2 sekolahnya dahulu, kerana rambutnya yang panjang. "Dada" pulak adalah nama panggilan daripada family dan teman-teman rapat. ;) okay? Jangan pening-pening dah dengan nama ini. Aku menulis bukan kerna nama. ceh! hahah
about her blog :
okay....blog dada ni pink kaler..ceria and menarik
entri-entri yang ada pun best. ada personal life dan lain-lain. sila tengok blog dia ok. aku suka tang header =.=
seorang blogger yang sweet and baik hati (bodek kah aku? tidak...wahaha) 


RAJI
-->
about him : Hai salam, nama saya Fakhrur Razi, pnggil saja Raji. Saya sangat suka berblogging dan mendengar lagu dan memuat turun lagu dan bermain permainan visual dan berforum dan berbeli barangan on9 dan berlukis-lukis juga. Selamat berkenalan~

about her his blog :
dia ni kreatif. bab melukis ni serah kat dia. tengok la kat blog dia..memang cuci mata betul bila tengok lukisan dia. suuuuka sangat!
bagi aku blog dia unik, menarik, gempak and cute
followers memang ramai la daripada aku. sebab blog dia memang best. muahaha
entri yang ada semuanya ringkas, mudah nak faham and yang best sebab ada lukisan cute. aku sendiri pun suka benda-benda macam tu


SOPHIE AL YAHYA
-->
about her: Final year student of UiTM Shah Alam, studying Bachelor of Science in Architecture.
about her blog: 
sophie al yahya ni bukan sedara or adik mahupun kakak kepada scha al yahya.
blog dia memang aku suka tengok. kemas and menarik
she is soooo creative! korang boleh tengok kat blog dia fasal lukisan-lukisan dia dulu. memang cantik! aku sendiri pun tak boleh buat macam tu 


*p/s : terima kasih daun keladi sebab korang sudi komen, singgah, baca entri merapu aku. muahaha

15 comments:

  1. bagusla u..wat posts psl folower..caya la.. ;) --bile turn i ea.. ;)

    ReplyDelete
  2. @Khumaera Ismail you akan masuk gropu seterusnya di next entry. sila tunggu yeah.hehehe

    ReplyDelete
  3. @Khumera Ismail alamak typo lak. group ye.bukan gropu.wahaha

    ReplyDelete
  4. wahhh bagusnye wat entry sal follower..bagus2 :)

    ReplyDelete
  5. @d_LA you are next! hehehe..tq2

    ReplyDelete
  6. hey dani!!! baru nak drop by utk cakap haii.sekali tgk ada entri ni pulak.hihi..thanks dani.. baguslah cara dani appreciate followers..I like.. =)

    ReplyDelete
  7. @Sophie Al-yahya Siapalah dani if you all semua tak da. thanks a lot! haha

    ReplyDelete
  8. @ayu jazari maceh ayuku cayang.ahaks ;p

    ReplyDelete
  9. woahhh terharunya aku
    nmpknya lps nih lgik byk ak nk comment nih ;D
    huahua..

    ps: gd idea wat bnder nih
    appreciate it~

    ReplyDelete
  10. @fakhrur razi haha.bagus-bagus. teruskan komen. jasa ko amat dihargai
    thanks raji!

    ReplyDelete
  11. dani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    saye sangat teharu!!!!
    sob sob!

    ReplyDelete
  12. @sukemakan terkezut i! haha
    most welcome dear ;p

    ReplyDelete
  13. waaa..ade pasal saya la...thanx!^_^

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah