my lovely followers - part 2

hari ni aku nak cerita serba sedikit fasal group kedua followers aku. hari ni dapat tunjuk pun 5 orang je sebab too busy. harap ke semua follower aku baca la entri khas ni. mana la tau you all semua terselit ke dalam entri kali ni. hehe.

AYEEM JEMAIN

-->
About him : Sape tak kenal ayeem penggiat kelucahan sopan ni angkat kepala! dia ni memang glemer ok. blog dia best, unik..hebat! i adore u ayeem! 
 about his blog: 
perghh..nak cite fasal blog ayeem ni memang gempak la sangat2. entri2 dia mana ada lucah! kan ayeem? wahaha 
entri dia ringkas tapi best! so setiap kali dia update post aku akan sentiasa terjah sebab nak tengok hari ni dia nak berlucah fasal apa lak
rasanya latest entry dia memang buat aku terkejut beruk la. fasal kes rogol yang dibayar 1 juta. sila tengok kat blog ayeem la yek
aku gelarkan ayeem..ayeem kreatif luar kotak. walaupun nama ni tak la hot mana pun tapi sesuai sangat dengan ayeem =.=

LADY_DYLA
about her :
-->
Errr..ntahlah..CUTE maybe.. hak hak..bley blahh la dyla..
about her blog:  
blog dyla best ye untuk dibaca. sebab gaya penulisan dyla yang memang terlayan habis.
dyla memang kelakar. so sah2 la entry dia memang boleh buat aku gelak.
entri dia ada tentang personal life dan juga info2 yang bagus
dia ni macam cik sophie jugak..amik bidang architecture. jeles tau! sebab aku memang suka bidang tu. tapi dapat bidang bukan design. tapi bidang asik kena estimate je
PRINCE KAIS

about him :
-->
first of all, my name is kais...,im just a simple boy n easy get going with others...i like spicy foods especially lada laa...very open-minded person n absolutely nice n kindhearted...and to knoe more 'bout me.be as my followers..
about his blog: 
blog dia dah siap renovate dah. makin cun.
banyak info menarik boleh aku lepaskan tension
rajin jugak datang komen kat blog aku ni. thank you! ;p
ada satu entry dia yang buat aku takut nak tengok. nak tau apa? sila tengok sendiri di blog beliau ye.ngeh3

NANA

 about her : -->
Two souls with but a single thought.. Two hearts that beat as one..
about her blog:
secara jujur aku suka ke blog dia. memang gaya penulisan ni buat aku akan sentias terjah. tak kisah la panjang ke pendek ke entri tu
blog dia cantik, kemas. so wajib la untuk diterjah
dia ni cantik wo.hehe
NADDY


  about her :
-->
just a simple person... cute + sweet?? hahak! u think?? i'm talkactive ... shaRe my days trough diz blog. !! luv it?? juz read it!!
about her blog :
tak banyak yang aku tahu fasal naddy sebab baru nak kenal2 follower aku yang cantik and cute ni
(aku puji memang ikhlas ok ;p)
blog naddy dipanggil pelangi hati. unik nama ni. i like!
blog naddy ni comel macam tuan punya blog
terima kasih kerana sudi follow dani dan memeriahkan lagi blog ni.hehe



*p/s : terima kasih banyak2 dan hari ni boleh tunjuk beberapa follower je. kalau yang tak kua lagi kat entri khas ni sila tunggu next entry ;p [edit entri lama]

12 comments:

  1. hahaha! ayeem ade doh! thanks for the reviews yg byk perli memerli tu. haha. kreatif luar kotak eh? haha. hey, tulisan 'blog ayeem jemain' tu takde link la. haha

    ReplyDelete
  2. @Ayeem Jemain perli ke?mana? mana? haha
    dah link kan dah..tadi terlupa link
    hehe

    ReplyDelete
  3. aiseyman dani..tersipu-sipu dah ni..thanx dani sudi wat entry sal dla..dani mmg bestlah :D

    ReplyDelete
  4. 'entri dia mana ada lucah' haha tak ke perli tu? ;D

    ReplyDelete
  5. @d_LA ap lagi dla..belanja la pizza ye.haha

    ReplyDelete
  6. wahh...terklu sekejap..hehehe..xsangka prince termasuk gak...terima kasih untuk nurdani coz sudi selitkan prince kais kt enri khas ni...:)

    ReplyDelete
  7. memang semuanya best2 belaka..:)

    ReplyDelete
  8. @life kami semua best sebab diorang punya best tu tersendiri :)

    ReplyDelete
  9. ooow that's sweet! I didn't understand much but of what I understood it was very sweet!! :)

    xx

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah