OBSES EXCEL

Makcik memang sejak akhir-akhir ni obses benor dengan excel. entri sebelum ni makcik dah kongsikan sedikit teknik melukis guna excel. dah cuba ke? cuba la...senang dan cepat.

hari ni cuma nak kongsikan lukisan-lukisan yang makcik dah siapkan sepanjang hari ni. jom le tengok



makcik memang minat jugak dengan fashion ni


Close up..ada la yang kurangnya kan...huhu



bergaya tak makcik???




kawan makcik..dia request lukis gambar dia...ha cute gile...for you............ :)



ni makcik...er...........


close up


tangan ni menggeletar nak buat semua ni...obses




*p/s : bersyukur dengan kelebihan yang Allah berikan ini

11 comments:

  1. creative..
    hehe..


    jom singgah n follow belog fyna.
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hahaha...thank u la sbb terpampang pic aku besau2 kat sini ha...kawan2 aku sumer ckp wat cmner...so aku bgi link ko kat dorg..leh kan??hehehehe

    ReplyDelete
  3. hahaha...thank u la sbb terpampang pic aku besau2 kat sini ha...kawan2 aku sumer ckp wat cmner...so aku bgi link ko kat dorg..leh kan??hehehehe

    ReplyDelete
  4. @what goes around bakal buka kedai design..insya Allah :D

    ReplyDelete
  5. @fynaterima kasih..sila cuba.hehe :D

    ReplyDelete
  6. @misz_heed boleh sangat-sangat. dialu-alukan datang :D

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah