AKU KATA TAK NAK , TAK NAK LAA !

Klik di gambar untuk ke blog Ben


Tolong jauhkan diri anda sekiranya anda adalah seorang perokok tak kisahlah tegar ataupun tidak, yang penting anda tetap seorang perokok. Walaupun merokok sorang-sorang, tapi asap rokok menganggu semua orang. Asap rokok membahayakan kesihatan diri sendiri dan orang lain. em yang pregnant macam mana pulak? Akan effect bayi dalam kandungan. Owh...merokok tu tak cool okay.



p/s : go go go go go go away rokok

13 comments:

  1. dari blog abg ben...
    jom singgah blog Haris...
    follow lebih baik...he3...

    JOM TERJAH SINI!!

    ReplyDelete
  2. @haris kaito : terima kasih datang singgah. okies :)

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini pula dari segmen En Ben.

    Salam perkenalan.

    sudi-sudikalan jengah dan follow ke blog saya.

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. @rahmah ram ram : salam perkenalan juga :D... okies2. akan ku terjah

    ReplyDelete
  5. merokok tak nampak cool...
    merokok tak nampak hebat...



    jom baca entri tentang percutian ke Bali di blog solomolo...

    ReplyDelete
  6. @solomolo : merokok itu tiket kepada kematian

    ReplyDelete
  7. Salam ,

    Terjah & follow dari Segmen BA

    http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/aku-kata-tak-nak-tak-nak-laa.html

    FB: ALady NamedYanty

    Katakan TAK NAK!

    ReplyDelete
  8. salam.. singgah dari blog incik otai.. dan terus follow.. selamat berkenalan :)

    jom ke sini :
    http://www.my-shopping2u.com

    ReplyDelete
  9. salam.. singgah dari blog incik otai.. dan terus follow.. selamat berkenalan :)

    jom ke sini :
    http://www.my-shopping2u.com

    ReplyDelete
  10. @a lady named : terima kasih singgah komen2 :D
    Ya! katakan tak nak! nehi!

    ReplyDelete
  11. @shopping2u : terima kasih :D
    dah singgah tadi :)

    ReplyDelete
  12. @aujinz : that's good! jauhi rokok itu satu budaya sihat

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah