Contest : Banner/Header saya cantik

Sebentar tadi dapat jemputan join contest banner/header saya cantik by adamainaa. Okay terima kasih inform. Kalau nak join just click dekat banner di bawah ni untuk maklumat lanjut okeh.












Ini header yang ku persembahkan. heheh.










Description mengenai header ni :

Aku design secara spontan. Main letak je apa aku nak letak dan aku design menggunakan photoshop. Makna disebalik header ni;

- Header simple so menunjukkan tuan punya header pun seorang yang simple tapi kemas.
- Biru menjadi pilihan sebab warna yang tenang dan sejuk mata memandang
- Wording "younique" dipilih sebab aku unik. heh.
- Tin merah tu simbol kepada blogwalking. Aku suka jugak jelajah blog orang dan tinggalkan jejak untuk kenal2 dengan bloggers lain sambil cuci mata tengok entri dan header.
- Tanda soal? Aku ni jenis curious. Nak tahu macam2 fasal blog ni.
- Gambar? Saja letak sebab gambar tu macam fotogenik. muahahaha.




Okay itu je maksud tersirat yang ada kat header simple tu. Bagi aku header tu cantik sebab aku sukakan sesuatu yang kemas dan simple.




Dengan kuasa yang diberikan penganjur contest ni, aku nak ajak korang yang ada header kebabo lagi mantop tu untuk join this contest....cer join cer join

8 comments:

  1. Thanks ya sbb join contest tu :) haha. tadi masuk blog ni, tak faham tengok tin dan tanda soal tu. so bg andaian sendiri, "mungkin owner blog ni buat header tu masa baru lepas balik jogging sambil minum air tin dan tak ada idea. sebab tu ada tanda soal.hahaha anyways. ur header tu kemas :) good luck :)

    ReplyDelete
  2. @adamainaa : hahahahaha. kreatif sunguh cara awak berfikir ye. tahniah2. haha. logik jugak tu. tapi maksud sebenar seperti yang diterangkan dalam entri di atas.

    hahahaha. kelakar

    ReplyDelete
  3. adoi...cik dani pon join..abis la...

    http://faizlaster.blogspot.com/2011/06/contest-bannerheader-saya-cantik.html

    ReplyDelete
  4. @krl kaprileader : muahahaha. mahal tuuu

    ReplyDelete
  5. Datang dari blog jiran sebelah...

    nak tengok-tengok dan curi ilham...hehehhe

    hebat-hebat semua..!!!!!

    dari:

    http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/contest-bannerheader-saya-cantik.html

    ReplyDelete
  6. @alif ismail : terima kasih sudi datang sini. hehe

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah