Kalau Saya dapat RM300

Macam biasa pagi-pagi buka blog tengok latest post dekat dashboard tiba-tiba nampak angka RM300 dan jari ni cepat je klik dan terus join! hahahaha. ok tak lawak. heh. For more info fasal syarat-syarat dan cara-cara nak menang contest ni, boleh la klik dekat gambar di bawah.




HADIAH UTAMA
akan menerima wang tunai sebanyak  
RM300 (seorang)

dan 3 hadiah saguhati sebanyak  
RM100 (setiap seorang)
 

Penganjur contest ni is a superwoman yang bernama Safra Shukry. Nak cerita sikit fasal blog beliau. Mula-mula terjah blog Mrs. Safra ni aku suka dengan template dia sebab comel,warna lembut lepas tu blog yang kemas. So senang la mata dengan jari ni nak membelek entri-entri yang ada. Op. ni bukan nak mengipas walaupun memang tengah hot berpeluh-peluh sekarang ni. I just want to kenalkan the organizer. ahaks.

___________________________________________________________________________________

Kalau saya dapat RM300...




Kalau rezeki aku dapat RM300.00 tu first aku nak bagi kat mak ayah. Sebab bila dapat je duit or hadiah ni memang mak ayah aku la muncul dalam otak ni.

Kedua aku nak bayar duit pinjaman ptptn. urghh.....nak menaip pun rasa lemah je sebab kena bayar hutang secepat mungkin. Buat masa ni kena bayar RM75.00 dulu so boleh lah beban outcome aku diringankan kalau dapat RM300.00 ni.

Last sekali aku nak bayar broadband. Bulan-bulan 60 hengget. Aku cuma nak bayar untuk dua bulan ni je. So balance duit yang kalau ada rezeki aku menang ni, aku nak simpan untuk masa hadapan. hik hik.

Ni pengakuan jujur tau...memang ini je lah yang aku perlukan untuk meringankan beban bulan ni dan bulan depan. Gaji nampak je banyak tapi tolak itu ini terus jadi berapa puluh hengget je. wuwuwu...


nak tag...........  Fafa , Syakiela dan Miss lemonade

6 comments:

  1. wow..menarik..gud luck k..hu3..

    http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. thx tag sy :) nanti sy join yea...hadiah lumayan nie...hihi

    ReplyDelete
  3. @fafa : join jangan tak join. hehe :D

    ReplyDelete
  4. kreatif! terima kasih sbb sudi join contest ni =)

    ReplyDelete
  5. @safsafrara : sama-sama and thanks for the compliment :D

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah