BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?



Another segmen daripada encik ben..best jugak segmen kali ni sebab aku nak jugak tahu kritikan membina tentang blog tak seberapa aku ni. Jadi, sesiapa yang join segmen ni kritik lah eh..membina sahaja. Kalau ada kutuk caci maki memang 40 kali kena kat korang balik. Sampai10 malam ni je so apa lagi, jom kritik blog aku ni cepat! Boleh la aku tahu apa kekurangan dalam blog aku ni. heheheh.. Sesiapa nak join, klik kat gambar.


50 comments:

  1. blog dani ok..suke tgk header tu..cume,bhagian widget2 kt tepi 2 x brape kemas ckit..n icon shoutbox ade prob ckit..yg len,ok..=)

    ReplyDelete
  2. @anis aneesa : terima kasih atas pandangan tu. ok saya akan perbetulkan semula kekurangan itu. thanks a lot! :)

    ReplyDelete
  3. Nice blog cuma skit ade tak kena bhgn tepi tu.Nampak mcm terpotong skit. U punya header cantek but aida still sampai skrg tak tau nak wt header tu. Huhuh

    ReplyDelete
  4. @aida : terima kasih :D akanku betulka. memang nampak macam tak berapa nak ok sidebar tu.

    saya boleh buatkan for free.nak? hehe

    ReplyDelete
  5. simple n nice blog...loading pun laju
    i loves blue, sbb blog saya pun biru..nice header la..boleh buat untuk saye tak? hehe..

    do leave ur comment at mine ya!! =)

    http://kemnrocky.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.htmlloading

    ReplyDelete
  6. okay, header awak memang smart. nnti boleh la tlg buatkan yer.. hee :D


    and comel giler icon twitter tue..

    :)

    ReplyDelete
  7. @kemn azmaili : terima kasih atas pujian itu..saya memang sediakan header for free. saya pun suka warna biru :)

    ReplyDelete
  8. @aena jamil : terima kasih aina :) nak header? boleh je sebab free. boleh edit kalau tak berkenan ke

    ReplyDelete
  9. cantek
    http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  10. @cik gugu : thanks yeah gugu :)

    ReplyDelete
  11. salam...nak bagi komen sikit ni.

    1. Btolkan sidebar sblh kanan. content dlm tu terpotong.
    2. btolkan shoutbox tu.

    yang lain dah ok. loading laju gak.blog dah kemas. header dah ok.

    happy blogging....^^

    ReplyDelete
  12. @zalin onceitalk : terima kasih :) saiz apa eh untuk bagi shoutbox ok? dah try tapi macam tak betul.hehe

    ReplyDelete
  13. nice dan juga simple blog. sis suka..keep up dan happy blogging ye.

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  14. saya guna berokband celcom yg macam tait ! jadi saya tak dapat nak view sepenuhnya blog kamu T.T

    tp saya rase nice saje and saya follow

    http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html?showComment=1310027822071#c1531752628085456467

    meh kritik sini :)

    ReplyDelete
  15. 1st skali, blog berat gila. HOMEPAGE sahaja dah 120KB! ini blog maa bukan website kerajaan nak bagi berat2. TIMBANG SINI

    2nd - takpayah ada muka ben pun boleh mintak pandangan orang pasal blog hahaa.

    3rd- sidebar bersepah. Meh aku editkan. senang je sebenarnya. Edit dia punya margin. Cari pada #sidebar atau #sidebar-wrapper

    4th- efek salji2 tu merepek je. buat berat blog

    5th- burung twitter tu menyemak

    6th- sidebar title header sepatutnya buat css styling dan bukan upload image 1 by 1 sebab blog akan jadi super berat

    7th- autobacklinks dan semuanya letak di bawahhhhhhh sekali di bhg page footer.

    8th- widget followers jangan letak atas tu. Semak. Orang masuk nak membaca...

    kalau nak aku edit bagitahu. tgh rajin ni. offer tak bertahan lama

    ReplyDelete
  16. blog nie oke tapi widget widget yang tak perlu kat tepi tu lebih baik buang je . hee~ ape pun , nice blog :)

    ReplyDelete
  17. nurdani,

    seyes ke boleh buat header untuk saye? saye teruja sangat ni..hehehe..kalau sudi, apa yg awk perlukan untuk buat header ni? kindly pm me at kemn5885@gmail.com

    tinkiu sangat!!!

    ReplyDelete
  18. @rahmah ram ram : terima kasih kritik blog tak seberapa ni :)

    ReplyDelete
  19. @laila majid : thanks yeah laila :)

    ReplyDelete
  20. @arc : fuh. banyak rupanya kelemahan blog tak seberapa aku ni. thanks bro sudi kritik bagi blog ni lebih ok :)

    ReplyDelete
  21. @cik baju kurung : okeh. terima kasih tau. saya akan buang :)

    ReplyDelete
  22. widget followers tu kalau boleh letak kat sidebar... mempengaruhi loading jugak...lain OK kot.. heee~

    ReplyDelete
  23. @kemn azmaili : serious saya boleh bagi free je header. just bagitahu ciri2 yang you nak, warna apa, nak letak gambar apa, ayat, apa2 je. kalau rasa macam tak berkenan ke,just tell me saya boleh terus edit lagi

    ReplyDelete
  24. header superb menarik..mmg blh bukak biz header,ikon shoutmix tu mnonjol sgt tu jer kot komen fiza.

    http://ayuitukamu.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  25. @izzat nazmi : thanks :) saya akan ubah nanti

    ReplyDelete
  26. @hafizah ayu : terima kasih. yeah..the icon tu nampak pelik.hahahah. ok saya akan ubah

    ReplyDelete
  27. nice blog :) keep it up and happy blogging :)

    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  28. header blog ni comel :)

    salam kenal dari ninie (n_n)
    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  29. yuhuuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! blog dah smart, btw senang loading..happy blogging! :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

    ReplyDelete
  30. @shiema sufian : thanks sheima :)

    ReplyDelete
  31. @ninie azrina : terima kasih ninie :D

    ReplyDelete
  32. rasenye blog dani ok je bagi wanie..
    tak serabut, simple..header pun cun..hehe

    happy blogging ya ^^

    ReplyDelete
  33. @wanie : thanks dear :) hehe

    ReplyDelete
  34. @atika farha : terima kasih :)

    ReplyDelete
  35. hai dani!

    suka blog ni sebab teratur n kemas. load pun cepat. pastu mesra pembaca plak tu.

    jom terjah n follow blog sini :)

    http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

    ReplyDelete
  36. @alin hassan : hai alin! terima kasih sebab suka. akanku terjah

    ReplyDelete
  37. suke ngn design blog cik dani nie...lawa n simple!missh rase da cukup perfect!!5/5 star!!hihi

    jom kritik blog missh nak,..?jom ramai2!!

    http://missgula-gula.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

    ReplyDelete
  38. @mish strae-berry : wah....5 bintang! hahahah. terima kasih. sungguh terharu.

    ReplyDelete
  39. hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

    well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

    have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

    ReplyDelete
  40. @ame: thanks ame. i'll keep on blogging..don't worry :)

    ReplyDelete
  41. x mau komen boleh......semua dah ok dah loading mudah ... sedap mata memandang ..x mo xkta banyak nk teruih follow jah hahah,,,comeih,,,haih

    http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html


    kalau rajin comment sikit sini sama hihihi...

    http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/wordless-friday-3-make-your-choice.html

    ReplyDelete
  42. @cikgu abas : terima kasih sudi follow.hehe

    ReplyDelete
  43. eh...ok dah blog ni..hehe..terus follow lg..

    http://dilamin.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  44. @fad : terima kasih fad sebab sudi follow blog tak seberapa hebat ni :)

    ReplyDelete
  45. aaaaaa, sangat suka belog awak. superb sangat dah ni. *jeles* heheeheh. cantek la header. awak buatkan untuk sy boleh?? hehhe.

    Saya nak follow awak, tapi intenet lambat. Huhuhu.Btw, Selamat berkenalan. Dah join GA dari Korea dan Bandung yg saya anjurkan? =D

    ReplyDelete
  46. @mrs.farhan : terima kasih :)
    saya boleh designkan header cuma kena sabar je la sebab internet sangat slow. ada yang lain2 minta header pun saya masih belum dapat bagi sebab line slow sangat. tapi saya akan cuba sebab FREE

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah