Doodle excel


Baiklah semua..doodle ni bukan doodle comel yang korang pernah tengok. haha. Aku saja buat sebab nak tengok ok ke tak. Buat tanpa guna tablet, paint SAI or whateva software yang ada lah. Tahu aku guna apa? ehem2! Microsoft Excel 2007.

Itu je lah mampu aku buat ye kawan-kawan semua. Once aku dah dapat tablet sendiri nanti, baru lah nak try buat doodle yang ada identiti tersendiri. Er..doodle atas ni pun tersendiri jugak cuma tak berapa kemas and gempak lah kan.

Buat ni pun tengah tangkap muat je. Kelam kabut. Dengan mouse yang buat hal so terpaksalah aku guna touch pad je untuk gerakkan curve. Aduhai...leceh la jugak. Tapi apa pun aku bangga sebab ada jugak rupa doodle tuh. Heheh.

Doodle comel tahap gajah memang boleh dilihat di blog ISTANA CINTA, KERANA MANISNYA EPAL , DOODLELICIOUSS , ZUREEN SUKA SUSHI dan BELOG CAP AYAM. Ini je kot yang aku tahu.

Untuk blog cik zureen, korang boleh buat aktiviti uji minda. Kreatif dalam flash. Jeles ni.




p/s: mataku bengkak lagi..ada interview next week.harap mata ni cepatlah kecut. kecut perut nak temuduga ni!

22 comments:

  1. @elyana : cantik ke?hahaha. rasa macam tak ok je. boleh je ajar..guna excel eh.nanti saya buat tutorial mudah

    ReplyDelete
  2. @jiji yu : ala kadar pun ok pe..

    ReplyDelete
  3. dani : panggil nin je.hehe.wah best best.sila buat tutorial laju laju.hehe

    ji : mu panda gak wat doodle?

    ReplyDelete
  4. ni pun dh sgt cantik dah ni..hehehe..kalau sy yg buat ni, mesti xjd rupa org..hehehe..

    ReplyDelete
  5. @nin: jika ada kelapangan ya...hehe

    ReplyDelete
  6. @atiqah : cantik ke?haha.suka i...hehe.terima kasih eh

    ReplyDelete
  7. cantik la dani..! berkenan dgn tone warna doodle dani nih.. =)

    ReplyDelete
  8. Comel lah dani. Sgt2 comel. Lucu pulak bila doodle tu ckp mcm tu. Hehehhe.

    ReplyDelete
  9. @tengku puteri : Ya Allah...terima kasih ya...kembang hidung sekejap.

    ReplyDelete
  10. @mrs.farhan : haha.terima kasih ya :D

    ReplyDelete
  11. hebat kalau guna excel...cantik

    berkenan betol ngan shawl dia tu ^_^

    ReplyDelete
  12. @cik baju kurung : ha? betul ke? haha.boleh2

    ReplyDelete
  13. @doodlelicious : terima kasih..ngee :D

    ReplyDelete
  14. eh? zureen tak tersenarai ke?
    hahaha! ;p main2 je..

    ReplyDelete
  15. @zureen: eh tersenarai! haha. maafkan tuan hamba. saya list mana ingat je. doodle cik zureen memang gempak gila lah.ajar flash boleh???? hehe

    ReplyDelete
  16. waaaa,memang tak kalah la,cantik, hehe.... sama dengan ori lak tu ^__^

    ReplyDelete
  17. @meaw : sama dengan ori? yang mana satu meaw?

    ReplyDelete

komen beserta LINK BIRU akan dipadam serta merta. terima kasih.

Copyright © 2014 Reserved to YOUNIQUE NURDANI| Header/Footer Design by Ms.Azhafizah